Disneyland Paris finally treats Annual Pass holders as it should: Capacity increases

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft de afgelopen periode veel kritiek gekregen van jaarpashouders die klagen over de capaciteit (tijdens de weekends) van de Disney Parken op het reservatieplatform, en het lijkt erop dat Disney nu extra capaciteit heeft vrijgemaakt nu er heel wat maatregelen versoepelt zijn.

In verschillende Europese pretparken was hetzelfde effect te zien toen de 1,5 meter maatregel verdween zodat er extra mensen toegelaten mocht worden en de capaciteit verhoogt kon worden. Zo heb je in pretparken als de Efteling en Plopsaland momenteel geen reservatie meer nodig met een abonnement.

Het lijkt er uiteindelijk wel op dat het reservatiesysteem van Disneyland Paris (nog) niet zal verdwijnen met het management van de Disney Parken dat zich blijft vasthouden aan het reservatiesysteem, en zo heeft Disney nog steeds de touwtjes in handen om jaarpassen te blokkeren, zelfs voor mensen die een jaarpas hebben die 365 dagen geldig is, wanneer er veel mensen naar de parken willen komen met tickets en arrangementen. Wel zal het opnieuw makkelijker moeten worden om aan reservaties te geraken, zo kan iedereen binnenkort genieten van al dat prachtig entertainment dat klaarstaat om van start te gaan.


Nieuwe jaarpassen opkomst voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris?

Naar verwachting zal Disneyland Paris in de nabije toekomst een nieuw aanbod aan jaarpassen aanbieden, zo is er onlangs een enquête verstuurd naar verschillende jaarpashouders met variërende vragen over prijzen, het aantal dagen toegang, het aantal reservaties dat je eventueel zou kunnen maken, voordeelkaarten, Premier Access en veel meer! Naar onze verwachting zal dit ongeveer gelanceerd worden zodra de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en de opening van Avengers Campus voor de deur zal staan. Voor meer informatie over de enquête kun op de onderstaande link klikken:

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com