Disneyland Paris floods after thunderstorm

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

(Foto bovenaan: Disney Guests Land)

Disneyland Paris is nog maar enkele dagen geopend en ze hebben al een hevige regenbui over hun heen gehad met de nodige wateroverlast. Sommige paden en pleinen zijn momenteel moeilijk toegankelijk door de enorme hoeveelheid water.Vooral de beelden van de bezoekersparking maken duidelijk hoeveel regen er gevallen is op zeer korte tijd waar de bezoekers bijna tot aan hun knieën in het water staan. Ook de loopbanden blijven niet gespaard door de hevige regenval.

PixieDust.be

Ook in de broodjeszaak Earl Of Sandwich (Disney Village) is er wateroverlast en sijpelt er water in het gebouw.

Bij de start van de regenbui was het Walt Disney Studios Park al gesloten. Het Disneyland Park was echter wel nog open waarbij bezoekers massaal zochten om ergens te schuilen voor de regen. De schade in het Disneyland Park viel gelukkig wel mee, hier en daar waren er wel grote waterplassen.

PixieDust.be

Aan de ingang van Adventureland werd het zand met de regen meegesleurd. Tijdens de storm waren er ook meldingen dat er een deel van de verlichting in Adventureland uitviel.

PixieDust.be
Photo: WeCanFly-DLRP.de


2 thoughts on “Disneyland Paris floods after thunderstorm

  1. Amai zeg , de roltrappen werkten weer en zij nu misschien weer naar de vaantjes .
    Dan wordt er nog niet gesproken van de eventuele andere schade die er ontstaan is betreffende elektriciteit .
    Hoop van ganser harte dat er echt niet te veel schade is.

  2. Ja inderdaad, wij waren ook zeer blij te zien dat de roltrappen terug werkten ook al was het maar een deel. Wij dachten dat ook de andere misschien binnenkort opnieuw gingen werken. Maar helaas zal de storm daar nu alweer een stokje voor gestoken hebben. Als dit allemaal onder water gestaan hebben zal dat waarschijnlijk niet veel goeds beloven.

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com