Disneyland Paris gaat op zoek naar BMX en Mountain Bike stunt performers voor nieuwe showVia de casting website van Disney Careers gaat Disneyland Paris op zoek naar BMX en Mountain Bike stunt performers voor een nieuwe show volgend jaar.

Kandidaten kunnen hun aanmelden tot 2 oktober 2023 en moeten beschikbaar zijn tussen februari en september 2024. Het is momenteel onduidelijk wat we precies kunnen verwachten van deze show.

Een show met stunt performers doet ons direct denken aan “Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular” en de stunt show arena in het Walt Disney Studios Park. De Moteurs… Action show stopte in maart 2020 vanwege de pandemie en keerde niet meer terug, wel waren er plannen om in de zomer van 2020 een aangepaste versie van “The Jungle Book Jive” te introduceren in de arena maar deze plannen werden vlak voor de premiere afgeblazen.Disneyland Paris
Jungle Book Jive in de stunt show arena


De arena wacht nu al sinds 2020 op een nieuwe invulling, vorige zomer bij de opening van Avengers Campus werd de arena verstopt achter geprinte doeken. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws over deze toekomstige show met BMX en Mountain Bike stunt performers.

Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com