Disneyland Paris geeft opnieuw plattegronden aan gasten

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Voor het eerst sinds de pandemie zijn de papieren plattegronden van het Disneyland Park & Walt Disney Studios Park opnieuw beschikbaar voor alle bezoekers van Disneyland Paris. De plattegronden zijn beschikbaar nabij City Hall en Studio Services.

Bij de eerste heropening in Juli 2020 werden gasten aangemoedigd via aankondigingen en informatieborden in de Disney Parken om de officiële Disneyland Paris app te installeren op hun smartphone als vervanging van de plattegronden. Mensen die het echter niet zagen zitten om deze app te downloaden konden in City Hall vragen als er een plattegrond beschikbaar was.

Het programma voor shows, parades en ontmoetingen met de Disney personages zullen wel niet terugkomen op papier en moeten digitaal blijven bekeken worden via de officiële Disneyland Paris app of via info schermen in de parken.

PixieDust.be

Download de Disneyland Paris App

Voeg je toegangstickets en passen toe, koop snelle toegang tot een aantal populaire attracties met Disney Premier Access, maak restaurantreserveringen en nog veel meer.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com