Disneyland Paris Halloween 2022 brengt Halloween avondshow: Nightfall with Disney Villains


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Dit jaar, bij het vallen van de avond, hebben Disney Villains nog een laatste betoverende verrassing voor de gasten in petto: Nightfall with Disney Villains, die zal plaatsvinden voor Disney D-Light – de succesvolle preshow van het 30-jarig jubileum met een drone-display en Disney Illuminations. Hun sluwe plan zal bestaan uit het uit de schaduw komen en tijdelijk het Kasteel van Doornroosje overnemen, tijdens een dansende fonteinshow gecombineerd met projecties.

Deze entertainmentelementen zullen bijdragen aan de vele shows en ervaringen die door het resort worden aangeboden, zoals de dagelijkse parade van Disneyland Park “Disney Stars on Parade” en de “Gardens of Wonder”, een display met 30 kunstwerken die karakters vertegenwoordigen zoals Maleficent, Ursula en Jafar, die werden ontworpen voor het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs en net buiten het kasteel van Doornroosje geïnstalleerd.


PixieDust.be

Disneyland Paris Disney Halloween Festival

De Disney Schurken zijn er weer en dit jaar zijn ze geniepiger en brutaler dan ooit! Bereid je voor op een verschrikkeleuke sfeer van betoverende ontmoetingen, spooktaculaire attracties en een heksenhoed vol schrikbarende verrassingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com