Disneyland Paris Halloween 2022: Disney Halloween-Party nu enger dan ooit


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Iconische Disney Halloween-Soirées zullen op 29 en 31 oktober opnieuw een betovering uitspreken in Disneyland Park, waardoor een angstaanjagende ervaring voor gasten wordt gecreëerd in een ongelooflijk leuke sfeer. Er zullen twee feesten worden gehouden om meer mogelijkheden te bieden om vanaf het vallen van de avond te genieten van een selectie van attracties die tot 2 uur ’s nachts open zijn, zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain en Pirates of the Caribbean, samen met een exclusieve cavalcade en entertainmentelementen die zijn voorbereid door Disney Villains… Deze parties zullen zeker leuk en sensationeel zijn!

Sommige delen van Disneyland Park – die ondergedompeld zullen worden in een ongelooflijk angstaanjagende atmosfeer – zullen de thuisbasis zijn van vele wezens, waaronder vreemde zombies rond de grotten en crypten van Adventureland en spookachtige ontmoetingen in Frontierland. Klokslag middernacht zullen de meest onverschrokken gasten enge momenten beleven in Main Street, U.S.A. wanneer mysterieuze geesten dit gebied overnemen.

Gasten zullen ook nieuwe exclusieve shows ontdekken, gemaakt met Disney Halloween-Soirées in het achterhoofd. Voor nog meer plezier zal tijdens beide soirées ook de Halloween-parade lopen. Ten slotte zullen Disney Villains ook tijd doorbrengen in het park om te communiceren met de dapperste gasten.

PixieDust.be

Wil je ook naar een Halloween Party?

Dit jaar zijn er opnieuw 2 Halloween Parties, op zaterdag 29 oktober en op maandag 31 oktober 2022 in het Disneyland Park. Wacht niet te lang want deze events zijn meestal uitverkocht. Koop daarom vandaag nog je tickets online !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com