Disneyland Paris Halloween 2022: Royal Castle Stage wordt het vaste trefpunt van de Disney Villains.


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris Halloween 2022: Een spooktaculaire Halloween-sfeer

Vanaf het moment dat ze binnenkomen, zullen gasten genieten van bekende Halloween-decors die het park zullen sieren, inclusief lachende pompoenen, slingers met lichten, lantaarns, vriendelijke spoken en vrolijke skeletten die tot 3 meter hoog kunnen zijn! Gasten worden ook ondergedompeld in de Halloween-sfeer in Disney Hotels, aangezien ze voor het eerst worden versierd met herfstdecoraties.

Disneyland Park zal de thuisbasis zijn van vele Disney-schurken (waaronder Maleficent, Captain Hook, de Queen of Hearts, Cruella de Vil, enz.), die zich al voorbereiden om het seizoen te vieren dat hen in de schijnwerpers zal zetten! Snoep of je leven?! Disney-schurken hebben altijd meer dan één grap om gasten uit te halen… die ze durven te ontmoeten! Bovendien is het zo dat dit jaar de Royal Castle Stage het vaste trefpunt van de Disney Villains wordt. Ze zullen deze locatie gebruiken om zichzelf beter in de schijnwerpers te zetten… of om te lachen! Nadat ze een opvallende verschijning op het podium hebben gemaakt, zullen ze gasten ontmoeten.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com