Disneyland Paris heeft gethematiseerde popcorn buckets eindelijk ontdekt

Al jaren kan je in de meeste andere Disney Parken gethematiseerde popcorn buckets vinden, alleen in Disneyland Paris was het nog even wachten. Aan het aantal soorten buckets te zien die momenteel al te vinden zijn in de Amerikaanse en Aziatische Disney Parken blijken deze zeer populair te zijn. Je hebt niet alleen lekkere popcorn maar inééns ook een leuk souvenir.


Vorig Halloween seizoen was het dan ook eindelijk zover in Disneyland Paris. Voor het eerst kwam Disneyland Paris op de proppen met een gethematiseerde popcorn bucket. Dit was toen de “rode appel” uit Disney’s Sneeuwwitje. En deze zet was een schot in de roos, aangezien die buckets in een zeer korte tijd al voor een eerste keer volledig uitverkocht waren.


En dit is Disney blijkbaar niet vergeten, want er komt bij de start van “Season of the Force” opnieuw een gethematiseerde popcorn bucket. Deze “Tie Fighter” is dus binnenkort in Disneyland Paris te koop, wees snel want misschien zijn ze ook weer onmiddellijk uitverkocht.
2 thoughts on “Disneyland Paris heeft gethematiseerde popcorn buckets eindelijk ontdekt

  1. Wij hebben dit wekend achter aan het zoeken geweest en niemand kent deze popcorn beker.

  2. Ja inderdaad, er was aangekondigd dat deze verkocht ging worden maar ik heb hemzelf jammergenoeg zelf ook nog niet gezien

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com