Disneyland Paris hint naar “Grand Finale” voor de 30ste verjaardag.


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Vanaf 9 januari 2023 keert de originele versie van Dream… And Shine Brighter terug op Central Plaza, de kleurrijke show vol opzwepende muziek uit verschillende Disney en Pixar films nam een tijdelijke onderbreking tijdens het Halloween en Kerstseizoen. Ook zal de Disney Illuminations Pre-show “Disney D-Light” de lucht blijven verlichten boven het kasteel van Doornroosje met de hulp van 150 drones tot eind september 2023. Maar op de Vlaamse officiële website van Disneyland Paris hint Disney nu ook naar een unieke “Grand Finale”.
‘Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Droom groter, lach harder en geniet nog meer tijdens de spectaculaire en unieke Grand Finale van de 30ste verjaardag.”

Disneyland Paris

Disneyland Paris belooft binnenkort meer informatie bekend te maken over deze mysterieuze “Grand finale”. Wel bevestigde Disneyland Paris al in September 2022 dat er in de zomer van 2023 een nieuwe show zal komen in het Studio Theater vol met Pixar personages. De show zal de naam Pixar: We Belong Together dragen en op de concept art zien we alvast een leuke Monsters Inc scène.


Disneyland Paris

PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com