Disneyland Paris honours Yves Ben Yeta on Main Street U.S.A.

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een nieuwe bewoner heeft zich aangesloten bij de inwoners van Main Street USA. Na zijn pensionering is Yves Ben Yeta, Creative Director bij Walt Disney Imagineering Paris – Design & Show Quality, geëerd met een Main Street-raam als symbool van zijn meer dan 30 jaar durende Disney-carrière en sleutelrol in het maken en ontwikkelen van Disneyland Paris.

Afgezien van de toevoeging van de Casting Agency-deur, opgedragen aan alle Cast Members in het resort, is dit de eerste keer sinds de opening dat een Imagineer deze onderscheiding krijgt, een echte erkenning van zijn blijvende teken van passie en creativiteit.

Yves begon als lichtontwerper en droeg bij aan de bouw van Disneyland Parijs in 1990. Nadat hij zijn vormende jaren in theaters in de Lichtstad had gewerkt, leidde Yves’ multiculturele mentaliteit en nieuwsgierigheid naar de wereld hem ertoe een carrière te ontwikkelen vanuit Disneyland Paris , maar ook tijd bij Walt Disney Imagineering Glendale en Tokyo Disney Resort.

Yves is een fervent verteller en heeft altijd geleefd en gewerkt volgens Walt Disney’s mantra “We moeten de verwachtingen van gasten overtreffen.” Een inspirerende leider en een vertrouwde partner, hij is een mentor geweest voor veel Imagineers en castleden, waar hij ook heeft gewerkt.

Met zijn indrukwekkende nalatenschap was het alleen maar passend om de naam van Yves te vinden onder die van Show Producers Jeff Burke, Tim Delaney, Tom Morris, Eddie Sotto en Chris Tietz. Elk maakte deel uit van het oorspronkelijke team dat de vijf landen van Disneyland Paris bedacht. Ook betrokken bij het maken en openen van het resort, verdiende Yves ‘unieke ervaring in creatieve richting in Disney-themaparken een speciaal eerbetoon aan ons erfgoed.

Dus kijk de volgende keer dat u langskomt omhoog om de nieuwe “medewerker” van de Tandheelkundige School te zien waar Yves zijn gebruikelijke zaken zal voortzetten: u laten glimlachen!

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com