Disneyland Paris Hotels: nieuwe brug tussen Disney’s Hotel Santa Fe en Cheyenne


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris Hotels renovaties: nieuw brug

Naast de parken krijgen ook Disneyland Paris Hotels en de gebieden die erbij horen vaak te maken met renovatiewerken. Momenteel maakt Disneyland Paris een volledige nieuwe brug over de Rio Grande rivier tussen Disney’s Hotel Santa Fe en Disney’s Hotel Cheyenne. De brug was blijkbaar in een te slechte staat om nog gewoon te herschilderen, waardoor die volledig werd afgebroken. Op de plaats van de oude brug zal er nu een volledig nieuw exemplaar komen.

Ondanks dat deze brug afgebroken is kan je nog altijd makkelijk van Disney’s Hotel Santa Fe naar Disney’s Hotel Cheyenne en naar het belangrijkste wandelpad als je te voet naar de Disney Parken en Disney Village wilt. Er is nog een andere brug die al gerenoveerd werd dat je daarvoor kan gebruiken. Helemaal op het einde van de Rio Grande rivier kan je ook van Santa Fe naar Cheyenne, een plaatsje waar het zalig wandelen is en waar zeer weinig gasten komen.

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be
Disneyland Paris Hotels

PixieDust.be

Wat is de beste tijd voor een bezoek Disneyland Paris?

Bekijk de prijskalender van de Disney Hotels, met de beschikbaarheid. Prijzen variëren volgens vraag en aanbod. Wil je de beste prijs boek dan zo vroeg mogelijk. Kijk hier verder >


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com