Disneyland Paris is begonnen met de repetities van de Disney Jr. Dream Factory show

Vandaag doken er enkele nieuwe beelden op van de nieuwe show Disney Jr. Dream Factory in het Walt Disney Studios Park. De beelden zijn afkomstig van de nieuws-site The Mirror en geeft ons een eerste blik van de nieuwe show die telkens 20 minuten zal duren in het Studio D theater.

Ook zien we het Disney Junior figuurtje Vampirina voor het eerst haar intrede doen in Disneyland Paris. Naast Vampirina zullen ook Mickey, Minnie, Timon (Lion King) en Fancy Nancy te zien zijn tijdens deze musicalachtige show.

Voor deze nieuwe show kreeg het vroegere Disney Junior Live On Stage theater een flinke renovatie met een gloednieuw decor, nieuwe technologieën en is er ook een tribune toegevoegd wat er voorheen niet was.

Wanneer we eindelijk deze nieuwe show kunnen bewonderen is momenteel nog niet bekend gemaakt. Disneyland Paris is nog tijdelijk gesloten door het coronavirus en zou vanaf 2 april 2021 terug heropenen, maar de kans is groot dat de heropening opnieuw uitgesteld zal worden door de strenge maatregelen die nog steeds van kracht zijn in Frankrijk.

PixieDust.be

PixieDust.be

 

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com