Disneyland Paris is searching for new performers

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het lijkt erop dat Disneyland Paris achter de schermen bezig is met het terugbrengen van opnieuw meer entertainment in de Disney Parken. Zo organiseert het Franse Disney Resort in enkele grote steden zoals Amsterdam en Londen audities om nieuwe artiesten te vinden.

De vereisten voor de auditie zijn dat je energiek en creatief moet zijn en een goed uithoudingsvermogen hebt om een Disney en/of Marvelfiguren te spelen”. Ook is een “goed dansniveau vereist, die je hebt bereikt door ervaring of het volgen van opleidingen”. Kandidaten moeten ook tussen de 137 en 193 cm groot zijn. 

Artiesten moeten kunnen hun registreren samen met hun CV, maten en enkele foto’s op de website van Disney Auditions.

PixieDust.be

Opnieuw meer entertainment in Disneyland Paris:

Op dit moment kunnen bezoekers genieten van enkele verrassing cavalcades (zonder dansers), selfie spots en de nieuwe show Disney Junior Dream Factory. Nu Disneyland Paris massaal aan het zoeken in naar nieuwe artiesten lijkt het erop dat we in de nabije toekomst opnieuw meer entertainment kunnen verwachten in de parken en opnieuw volwaardige parades.

PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com