Disneyland Paris Kalender 2023 nu verkrijgbaar


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft opnieuw een kalender uitgebracht, dit is de eerste kalender die je opnieuw kan kopen sinds het begin van de pandemie in 2020. De jaren dat Disneyland Paris maar voor de helft open was werden er geen kalenders gemaakt. Nu kan je opnieuw een kalender kopen van het jaar 2023, mensen die jaarlijks de kalenders bijhouden als souvenir gaan dus het jaar 2021 en 2022 moeten missen in hun collectie.

Op de cover van de kalender zien we opnieuw de afbeelding met de Disney figuren van de 30ste verjaardag, een standaard afbeelding die voor veel verschillende merchandise items werd gebruikt, jammer dat er hier niet wat meer variatie op is. De foto’s in de kalender zijn erg standaard, foto’s van verschillende landen tijdens een gesloten park. Misschien zijn het wel foto’s die tijdens de pandemie sluiting genomen werden en zo als terugblik gebruikt worden. Maar aangezien dit een kalender is om voorruit te kijken in plaats van achteruit hadden wij toch graag wat meer bruisende foto’s gezien.

De kalender is in heel wat verschillende shops te vinden en kost 10 euro.

Disneyland Paris Kalender


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com