Disneyland Paris lanceert FanDaze: “Een magische ervaring”

Disneyland Paris beseft eens te meer hoe belangrijk de Disney-fans zijn voor het resort. Speciaal voor hen lanceert het FanDaze, een verzameling van “magical experiences” voor fans.


Onder de noemer “It’s fun to be a fan at Disneyland Paris” heeft het resort allerlei speciale ervaringen voor haar fans verzameld. Op concrete informatie over de inhoud daarvan is het echter nog wachten. Disneyland heeft op Facebook echter wel al een eerste mysterieus evenement aangemaakt op 1 oktober 2017, andere evenementen volgen in de toekomst.


Disney FanDaze is er voor wie droomt van bijvoorbeeld meer tijd samen met de Disney Characters en liefhebbers van onvergetelijke nachten in de Disney Hotels, zo omschrijft Disneyland Paris het op haar website. Alle nieuwtjes over Disney FanDaze kan je volgen op Twitter: @DisneyFanDaze.


Disneyland Paris teasde gisteren al op Twitter dat het vandaag iets zou aankondigen met een quote van CEO Catherine Powell: “It’s super fun being a fan so stand by for some FAN-tastic news coming your way tomorrow from Disneyland Paris!” Na die tweet werd er onder fans druk gespeculeerd over wat Disney in petto zou hebben: van een rondleiding door de backstage tot een eventuele D23 Expo in Parijs.


 


PixieDust.be
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com