Disneyland Paris Live News Report 25 Mei 2022

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het laatste nieuws uit Disneyland Parijs in dit nieuwsbericht met een update van de renovaties en nieuwigheden.

Beide “Gifts” zijn terug geïnstalleerd op de facade van Main Street Gazette na een zeer lange tijd.


PixieDust.be


De zeemeeuwen uit de film Finding Nemo zijn toegevoegd aan de nieuwe ingang van Crush’ Coaster. Het project van de vernieuwde ingang van de attractie is nu volledig klaar.


PixieDust.be


Castle Courtyard is helemaal opnieuw betegelt en La Galerie de la Belle au Bois Dormant op de eerste verdieping van het kasteel is opnieuw toegankelijk voor bezoekers.


PixieDust.be


Net zoals in de Amerikaanse parken verschijnen er steeds vaker Disney Photopass fotografen in Main Street USA.


PixieDust.be


Ondertussen is er een beige doek geïnstalleerd aan It’s A Small World. Momenteel is het onduidelijk wanneer de attractie opnieuw zal heropenen en blijft gesloten tot nader order.


PixieDust.be


Er is een nieuwe poster geïnstalleerd aan de gevel van Cinémas Gaumont in Disney Village als promotie voor de nieuwe Jurassic World film.


PixieDust.beRenovatie van de daken op Main Street USA met veiligheidshekken in het zicht van de bezoekers.


PixieDust.be


Nieuwe kleur voor de gebouwen van Stitch Live en Studio D voor de komst van Avengers Campus.


PixieDust.be


Construction update van Avengers Campus (25/05/2022)
In Adventureland zijn de winkels La Girafe Curieuse en Indiana Jones™ Adventure Outpost gesloten, hoogstwaarschijnlijk door een tekort aan producten om de rekken te vullen. Buiten verkopen ze wel nog een beperkt aanbod aan merchandise en snacks.
Nog een tekort aan merchandise in de Walt Disney Studios Store waar de rekken niet volledig worden aangevuld.


PixieDust.be


Update van de werkzaamheden aan het Disneyland Hotel (25/05/2022): Ondertussen is ook de midden ingang van het Disneyland Park afgesloten om te renoveren.

In de resort hub zijn ze momenteel bezig met de 2 fase van het installeren van nieuwe security check points, het lijkt erop dat deze op tijd klaar zullen zijn voor de opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be


Helaas ontbraken er de afgelopen dagen enkele performers in Disney Stars On Parade, zoals de 3 Feeën, Kristoff en heel wat dansers.


PixieDust.be


Op 25 Mei 2022 vierde Goofy zijn 90ste verjaardag! Er waren geen speciale vieringen die dag maar hij is wel dagelijks te ontmoeten en te zien in Dream.. And Shine Brighter en Disney Stars On Parade.


PixieDust.be


Nieuwe interactieve Disneyland Paris App Celebration Quest in samenwerking met partner Orange voor de 30ste verjaardag van het resort met speurtochten in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.
Het is eindelijk terug mogelijk om je waterfles te vullen aan één van de waterkraantjes in de parken voor het eerst sinds de pandemie.


PixieDust.be


La Cabane des Robinson blijft gesloten tot september 2022 ook al had het deze maand net als de Nautilus (sluiting ook verlengd) in Discoveryland weer open moeten gaan.Disneyland Paris Live News Report 25 May 2022


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com