Disneyland Paris lowers prices Disney Premier Access

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft dan toch besloten om de prijzen te verlagen van de nieuwe betalende fastpass service “Disney Premier Access“, Disney heeft niet gecommuniceerd met welke reden maar de kans is groot dat niet veel gasten overtuigt zijn om zo een prijzen te betalen. Door het feit dat de interesse voor Premier Access zeer laag is gaat de reguliere wachtrij ook beter vooruit met lagere wachttijden tot gevolg.

Met dit digitale systeem kunnen ze uiteraard wel makkelijker sleutelen aan de prijzen, zo kunnen de prijzen ook opnieuw verhoogt worden tijdens drukke periodes zoals tijdens vakanties.

Prijzen Disney Premier Access:

  • Big Thunder Mountain: 12 €
  • Peter Pan: 12 € in plaats van 15 €
  • HyperSpace Mountain: 12 € in plaats van 9 €
  • Buzz Lightyear Laser Blast: 12 € in plaats van 15 €
  • Autopia: 5 € in plaats van 8 €
  • Star Tours: 5 € in plaats van 8 €Tower Of Terror: 12 € in plaats van 15 €
  • Ratatouille: The Adventure: 12 €

Ook het feit dat je momenteel moet betalen per rit/persoon schrikt duidelijk mensen af. Zo betaalt een gezin van 4 mensen voor één ritje op Ratatouille: The Adventure 48€, iets wat al zeker jaarpashouders die Disneyland Paris regelmatig bezoeken niet voor zullen betalen. Bij een recente enquête over nieuwe jaarpassen voor Disneyland Paris viel er al te lezen dat er plannen zijn om Premier Access toe te voegen aan de duurste jaarpas of te voorzien van een korting op de prijs.

Voor de pandemie was Disneyland Paris ook al aan het experimenteren met een betalende fastpass variant met Super FastPass / Ultimate FastPass, dit waren pakketen met een eenmalige toegang tot meerdere fastpass attracties of onbeperkt toegang to alle fastpass attracties. Ondanks dat deze formule meer succesvoller leek dan Premier Access is Disney er toch mee gestopt.

Genie+:

Dit najaar lanceert Disney in zijn Amerikaanse parken ook een betalende variant van hun oude Fastpass systeem “Genie+” en zal tussen de 15-20 dollar kosten per dag/persoon. Met dit systeem kunnen bezoekers de hele dag fastpassen reserveren en is PhotoPass erbij inbegrepen. Ondanks dat fastpass vroeger ook gratis was in de Amerikaanse Disney parken klinkt dit toch als een iets betere deal in vergelijking met het per rit/persoon systeem van Disneyland Paris.

PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com