Disneyland Paris News Report 11- 15 July 2021

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Bezoekers kunnen opnieuw genieten voor het eerst sinds de heropening van een theatershow in het Walt Disney Studios Park. Disney Junior Dream Factory in Studio D is een compleet nieuwe show van Disneyland Paris met Mickey, Minnie, Vampirina, Timon & Fancy Nancy.


Ook bij de Mad Hatter’s Tea Cups is er plexiglas geïnstalleerd sinds de heropening, bezoekers moeten per 4 personen wachten vooraleer ze op de attractie kunnen.

PixieDust.be

Een blik op sommige stukken van het Sleeping Beauty kasteel dat ondertussen al uit de stijgers zijn.


De rokerszone nabij Studio 1 in het Walt Disney Studios Park is verplaatst en heeft plaatsgemaakt voor een decoratieve “filmset”.

PixieDust.be

Bij Cars: Road Trip is het permanente bord aangekomen waar bezoekers instappen in de trams.

PixieDust.be

Vanaf nu kunnen bezoekers zich ook laten testen op Covid-19 in de Disney Village waar vroeger de Buffalo Bill’s Wild West Show plaatsvond. Het testcentrum wordt uitgebaat door Loxamed die geregistreerd is bij de Franse overheid voor gezondheid

PixieDust.be

Het beeld van Iron Man dat vroeger te zien was tijdens het Marvel seizoen in het Walt Disney Studios park is toegevoegd nabij Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel. Ook de beelden van Captain Marvel en Black Panther staan nog steeds in de omgeving van het hotel.

PixieDust.be

De fontein aan de ingang van Fuente Del Oro is terug na een lange tijd.

PixieDust.be

Restaurant Fuente Del Oro nabij de ingang van Big Thunder Mountain is deze week opnieuw heropend met een grote verandering in het aanbod. Zo is menu 1, 2 ,3 en 4 verdwenen en vervangen door verschillende snacks. Het is veilig om te zeggen dat Fuente Del Oro geen restaurant meer is maar eerder een snackbar.

PixieDust.be
PixieDust.be

In Frontierland nabij Big Thunder Mountain is een ongelukje gebeurt vlak voor de opening van het park.

PixieDust.be

In het Disneyland Park zijn ze momenteel bezig met het renoveren van de Main Street Gazette facade.

PixieDust.be

Een deel van de Walt Disney Studios Store is van de ene op de andere dag veranderd in een kerstwinkel.

PixieDust.be

Alle drie “Tiny Shops” zijn vanaf nu geopend in Disney Village.

PixieDust.be
PixieDust.be

Ook op de attractie Star Tours is er opvallend veel plexiglas toegevoegd, vooral in de starspeeders (simulatie cabine) is de toevoeging best opvallend.

PixieDust.be
PixieDust.be

In Star Traders hebben ze enkele dagen geleden last gehad van waterinsijpeling.

PixieDust.be

Een vers likje verf op La Place De Remy.

PixieDust.be
PixieDust.be

Cafe Mickey in Disney Village is momenteel nog steeds gesloten en het lijkt erop dat er enkele werkzaamheden plaatsvinden op de 2de verdieping.

PixieDust.be
PixieDust.be

Het dak van La Petite Maison des Jouets in Fantasyland ontbreekt momenteel.

PixieDust.be

Het piratenschip in Adventureland heeft dringend een renovatie nodig.


Hier en daar zijn al reeds enkele verwijzingen naar het voormalige en gratis fastpass systeem verdwenen in de Disney Parken. Deze zomer zal Disneyland Paris de betalende fastpass variant “Disney Premier Access” lanceren in de Disneyland Paris app.


Disneyland Paris is momenteel bezig met het terugbrengen van de Standby Pass functie. Hierbij moeten gasten verplicht een reservatie maken om toegang te krijgen tot bepaalde attracties. Bezoekers met een reservatie krijgen een tijdslot en kunnen hiermee later aanschuiven in een verkortere wachtrij.

Veel bezoekers waren niet voorbereid op de Standby Pass en dat zorgde voor veel verwarring. Momenteel is het reservatie systeem enkel in gebruik voor Crush’s Coaster en zal binnenkort uitgerold worden naar meer attracties.


Update van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Donald Duck in zijn nieuwe outfit voor de selfiespot in Disney’s Newport Bay Club.

PixieDust.be

Cowboy Goofy is zijn nieuwe kleurrijke outfit vlakbij Cowboy Cookout Barbecue.

PixieDust.be

Vreemd om te zien dat de Shootin’Gallery op Frontierland nog steeds gesloten is. Terwijl Buzz Lightyear Laser Blast open is.

PixieDust.be

Advertentie op de parkeerplaats voor de pop-up winkel van Disneyland Paris in Galeries Lafayette (Stad Parijs).

PixieDust.be

De wegwijzers nabij Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel wijzen naar de verkeerde richtingen. Best ingewikkeld en vervelend voor bezoekers die niet zo goed hun weg kennen in het Franse Disney resort.


Disneyland Paris had te maken met hevige regenbuien op 13 juli als gevolg dat heel wat bezoekers de Disney parken verlieten.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com