Disneyland Paris News Report 17-18 October 2021

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.De Infinity parking is verplaatst naar de rechterkant achter de parking van de bussen (Tigger parking)


PixieDust.be

PixieDust.be


 Flora’s Boutique is veranderd naar een kerstwinkel.


PixieDust.be

PixieDust.be


Er is nog extra Halloween decoratie toegevoegd aan de gazebo op Main Street.


PixieDust.be


The Storybook Store is opnieuw geopend, deze keer niet meer als exclusieve winkel voor jaarpassen. De winkel is terug toegankelijk voor iedereen en verkoopt voortaan producten gefocust op Mickey en Minnie Mouse.


PixieDust.beDe nieuwe “Wickedly Delicious Burger” in Café Hyperion. De burger was niet slecht, maar het dessert was het beste dessert dat we ooit hebben gehad bij Café Hyperion. (Alleen verkrijgbaar tijdens het Halloween seizoen)
De nieuwe “Scarily Savoury Burger” bij Annette’s Diner in Disney Village. (Alleen verkrijgbaar tijdens het Halloween seizoen)


PixieDust.be


Update van de renovatiewerken in Discoverland: Het is momenteel onduidelijk wanneer Orbitron opnieuw zal heropenen en de werken aan de buitenkant van de Nautilus afgelopen zullen zijn. Hopelijk zien we Discoveryland opnieuw zonder schuttingen voor het eerst na een lange tijd als de 30ste verjaardag van Disneyland Paris zal beginnen.


PixieDust.be

PixieDust.be


Beetje bij beetje komt het kasteel van Doornroosje uit de stijgers aan de voorkant. Aan de achterkant van het kasteel blijven de meeste stijgers voorlopig nog staan. Hoogstwaarschijnlijk wil Disneyland Paris de voorkant al reeds uit de stijgers hebben om binnenkort te starten met projecties.PixieDust.be


Disneyland Paris is momenteel bezig met het toevoegen van thematisering op één van de nieuwe tassencontroles.


PixieDust.beDe kerstboom staat momenteel backstage klaar om verplaats te worden naar Main Street. (Foto vanuit de parking)


PixieDust.be


De vroegere Infinity Parking is momenteel afgesloten om zonnepanelen te kunnen installeren.


PixieDust.be


De wegwijzers nabij Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel wijzen eindelijk opnieuw in de juiste richtingen.


PixieDust.be


Op het moment zijn er werkzaamheden in het gesloten Disney’s Sequoia Lodge. Op 1 December 2021 zal het hotel opnieuw heropenen voor het eerst sinds de pandemie.PixieDust.be


De brug nabij Disney’s Hotel Newport bay is momenteel afgesloten voor renovatie. Gasten moeten een bus nemen of omlopen langs Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel.


PixieDust.be


Update van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park:Er is een opening zichtbaar waar Pym Test Kitchen zal plaatsvinden. Het lijkt erop dat er massaal gewerkt word binnen in de gebouwen momenteel en minder buiten.


PixieDust.be


De toiletten nabij de uitgang van Tower Of Terror en het toekomstige Avengers Campus zijn momenteel gesloten voor de komst van de nieuwe zone.


PixieDust.be


Toy Soldiers Parachute Drop in Toy Story Playland is onverwachts gesloten wegens onderhoud.


PixieDust.be

PixieDust.be


bouwkranen achter de schuttingen van Cars: Road Trip voor de aanbouw van Walt Disney Studios uitbreidingsplannen (Frozen & Lake).


PixieDust.be


De stijgers blokkeren net niet de projectoren van Disney Illuminations en dat kan betekenen dat Disneyland Paris binnenkort opnieuw de installatie zal gebruiken om te projecteren op het kasteel tijdens het kerstseizoen en tijdens de Halloween Party. (PS: de installatie is verstopt achter de schoorsteen /dak 😉 )


PixieDust.be


De voorbereidingen voor de Lion King show achterin Frontierland brengen samen met Cowboy Cookout die open is al meer leven in dit dode gebied.


PixieDust.be

PixieDust.be


Disneyland Paris heeft op 18 november het einde aangekondigd van de 1 meter afstandsregel. De teams van Disneyland Paris zijn nu volop bezig met het verwijderen van de afstand stickers in het hele resort. Mondmaskers blijven verplicht in de Disney Parken bij uitzondering om iets te eten en een foto te maken bij één van de selfie spots buiten.


PixieDust.be

PixieDust.be


Bijna alle groene dranghekken nabij de ingang van het Walt Disney Studios Park (en Disneyland Park) zijn verwijderd zodat de teams van Disneyland Paris de afstand stickers kunnen verwijderen.


PixieDust.be

PixieDust.be


Op de parking van Disneyland Paris is er een reclamebord geïnstalleerd om het Kerstseizoen te promoten.


PixieDust.be


De performers van Disney Junior Dream Factory dragen voortaan geen mondmaskers meer tijdens het optreden.


PixieDust.be

PixieDust.be


Er komen heel veel magische ervaringen terug naar Disneyland Paris!

Vanaf 13 november 2021: NIEUW! Mickey’s Dazzling Christmas Parade


PixieDust.be

Vanaf 21 december 2021: Disney Illuminations avondshow


PixieDust.be

Vanaf 10 januari 2022: Disney Stars on Parade


PixieDust.be

Vanaf 23 oktober 2021: The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show


PixieDust.be

Vanaf 23 oktober 2021: Mickey’s Happy Halloween Surprise


PixieDust.be

Vanaf 20 oktober 2021: terugkeer van de buffetten in onze all-you-can-eat restaurants


PixieDust.beGeef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com