Disneyland Paris News Report 31 Oct – 1 Nov 2021

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

We hebben opnieuw een Disneyland Paris News Report voor je klaar na onze vorige bezoek aan Disneyland Paris. En zoals bij al onze Disneyland Paris News Reports hebben we heel wat foto’s en ook een leuke video voor jullie gemaakt! Veel plezier.


Disneyland Paris News Report 31 Oct – 1 Nov 2021

Op 31 Oktober organiseerde Disneyland Paris opnieuw voor het eerst sinds de pandemie de Disney Halloween Party met enkele selfie spots, entertainment en vele dance party’s. Ook waren alle attractie geopend tijdens de avond.

Disneyland Paris News

Speciaal voor deze avond keerde de Captain Hook’s Pirate Academy terug en waren er ook 2 nieuwe shows Reveal Your Inner Vilain met de Disney schurken en de Skeletoon Party op Central Plaza.

PixieDust.be

De Skeletoon Party met Goofy en Max was gevuld met heel wat spectaculaire effecten en met een hele hoop dansers echter maar helaas werd er voor gekozen om de show te vullen met random popmuziek.

Om klokslag 12 uur middernacht kwamen enkele Disney schurken op Central Plaza voor de eindshow van de Halloween Party. Ondanks dat de hoge verwachtingen kwamen enkele standaard Disney Schurken op het podium zoals The Evil Queen, Jafar, Maleficent, Cruella, Jafar, Captain Hook en Gaston die de gasten uitzwaaiden en opnieuw vertrokken. Daarna volgde er een DJ set tot 2 uur wanneer gasten verzocht werden om het Disneyland Park te verlaten.

Voor de mensen die een ticket gekocht hadden van 89€ om te genieten van Disney entertainment waren misschien wat teleurgesteld aangezien de avond vooral gefocust was op (dance party’s) DJ sets inplaats van volwaardige Disney shows. Ook de Halloween parade ,dat ooit één van de hoogtepunten was, was zonder dansers en speciale Disney figuren. Zeer waarschijnlijk omdat Disneyland Paris te weinig mensen heeft momenteel in de entertainment afdeling voor grote evenementen.

PixieDust.be

Frozen: A Musical Invitation is opnieuw te zien in Animation Celebration (Walt Disney Studios Park) voor het eerst sinds de pandemie.

PixieDust.be

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is opnieuw dagelijks 4x te zien in het Frontierland Theater. Bezoekers kunnen als ze dat willen een “Guaranteed Access (nieuw)” reserveren voor 15 euro per persoon om als eerst het theater binnen te mogen. Ter herinnering: je bent niet verplicht te betalen om de show te kunnen zien want het is namelijk al inbegrepen in je toegangsticket!

Wij raden aan om 45 minuten voor aanvang al reeds aan te schuiven voor een mooi plekje!

Klik hier voor meer info over de nieuwe “Guaranteed Access” service..


Het naambord van Discoverland is verdwenen en is vervangen door een boompje.

PixieDust.be

Disneyland Paris mag opnieuw parades organiseren na het versoepelen van de afstandsregels. Bezoekers kunnen tot het einde van het Halloween seizoen genieten van Mickey’s Halloween Suprise met de Halloween floats zonder dansers op de (korte) parade route. Tijdens het Kerstseizoen kunnen bezoekers genieten van de nieuwe dag/lichtjes parade Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Disney Stars On Parade zal echter pas terugkeren begin 2022.


Eerste Kerst decoraties beginnen te verschijnen in de etalages van Main Street USA.


Renovatie update van het Sleeping Beauty Castle in het Disneyland Park:

PixieDust.be

De bovenste spits van het Kasteel van Doornroosje is terug en heeft een vlagje extra gekregen.

PixieDust.be

Achter het kasteel staat er nog één gouden spits te wachten om geïnstalleerd te worden op het kasteel. Het lijkt erop dat dit de spits is die al jaren niet meer op het kasteel heeft gestaan.

PixieDust.be

De schuttingen tussen de Walt Disney Studios en de tassencontrole zijn verplaatst, het pad naar de Studios is daarom ook terug toegankelijk.

PixieDust.be

Nieuw mysterieus verhoogje tussen de Disney Parken en tassencontrole.

PixieDust.be

Crush’s Coaster heeft een nieuwe en tijdelijk ingang gekregen nabij Flying Carpets Over Agrabah.


De verlengde wachtrij van Ratatouille: The Adventure tot de ingang van Toy Story Playland is weggehaald.


Kleine update van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park! (opening 2022)


Prachtige regenboog in Fantasyland tijdens ons bezoek!


Dit was ons Disneyland Paris News Report van ons laatste bezoek aan Disneyland Paris. Ook de volgende keer gaan wij opnieuw LIVE in Disneyland Paris zoeken voor nieuwtjes en updates in de parken de rest van het Resort. Bedankt voor het bekijken van deze Disneyland Paris News Report en graag tot de volgende.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com