Disneyland Paris News Report 9 November 2021

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

We hebben opnieuw een Disneyland Paris News Report voor je klaar na onze vorige bezoek aan Disneyland Paris. En zoals bij al onze Disneyland Paris News Reports hebben we heel wat foto’s en ook een leuke video voor jullie gemaakt! Veel plezier.


Disneyland Paris News Report 9 November 2021

Het zijn de laatste dagen van Halloween en dat zorgt ervoor dat het Kerstseizoen dichterbij komt. Bij Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zijn ze intussen reeds begonnen. Dit zal de eerste keer zijn dat het hotel gedecoreerd zal zijn voor kerst sinds de heropening als Art of Marvel.

Disneyland Paris News

Crush’s Coaster

In het Walt Disney Studios Park is de wachtrij voor Crush’s Coaster al een tijdje aangepast en gebruiken ze nu de wachtrij van Flying Carpets over Agrabah. Dit heeft te maken met het feit dat de normale wachtruimte voor Crush’s Coaster gesloten is voor onderhoud.

Disneyland Paris News

Winter Gourmand

Het is een jaarlijkse traditie geworden dat La Place de Rémy in het Walt Disney Studios, nabij de attraction van Ratatouille, wordt versierd met leuke decoraties en dat er ook eetkraampjes geplaatst worden. Ook dit jaar komt Winter Gourmand Disneyland Paris terug voor het Kerstseizoen dat op 13 november 2021 zal beginnen.

Halloween > Kerst !

Het is een jaarlijks terugkerende speciale week voor Disneyland Paris. Deze week is het de transitie week tussen het Halloween Festival en het Kerstseizoen. Het is een uiterst spannende en leuke week om als Disney fan in Disneyland Paris te zijn, want je ziet deze week echt Kerst tot leven komen. Tijdens deze week heb je ook enkele dagen de tijd om het Main Street USA Railroad station te zien in originele vorm zonder decoraties.

Disneyland Paris News

Marvel Heroic Experience

Nu dat het Halloween seizoen voorbij is zijn ook de Villains opnieuw vertrokken. Dat is ook zo in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. Hier hebben de Villains opnieuw plaats gemaakt voor de Marvel superhelden. Net zoals deze zomer kan je hier opnieuw met enkele van jouw favoriete superhelden op de foto tijdens een bezoek aan deze selfie-spot. Momenteel is er nog altijd geen show gepland voor dit theater en moeten we het nog even doen met deze Marvel Heroic Experience.

Avengers Campus

Veel beweging op de constructie site van het toekomstige Marvel gedeelte “Avengers Campus”. Niet alleen zien we heel wat werklui op en rond de gebouwen en zien we kranen bewegen, het spannendste zijn de bomen dat ze aan het planten zijn bij de ingang van dit nieuwe gedeelte.

Disneyland Paris News

Stitch

Nog meer veranderingen in het Disneyland Park, want ook nabij Casey’s Corner is de Halloween fotolocatie met Stitch verdwenen om te veranderen naar Kerst. Maar geen nood Stitch blijft wel nog te ontmoeten in het Disneyland Park.

Disneyland Paris News

Installatie van kerstdecoratie

Niet zo’n magische aankomst in het Disneyland Park deze week want Town Square staat volledig achter schuttingen. Gelukkig is dat maar voor enkele dagen voor de installatie van alle kerstdecoratie op het plein en ook de grote kerstboom. Door de pandemie is het twee jaar geleden dat we kerst zagen in het Disneyland Park.

Etalages worden kerst

Naast de decoraties op de pleinen en podia van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park is het in Disneyland Paris ook de traditie om de etalages van Main Street USA te betrekken in het Kerstseizoen en ze feestelijk te decoreren.

Vernieuwing wandelpaden Fantasyland

In Fantasyland blijven ze schuttingen verplaatsen. Hier zijn ze nog altijd wandelpaden aan het vernieuwen met nieuwe vloeren. Dit duurt altijd een hele tijd en hopelijk is het snel voorbij, want al die schuttingen zijn natuurlijk niet mooi. Bijna alle wandelpaden in het Disneyland Park werden de afgelopen jaren vernieuwd, alleen in Fantasyland zijn er delen die niet aan de beurt kwamen. Vooral rond de Old Mill is er nog een groot stuk die waarschijnlijk in het begin van 2022 zal vernieuwd worden.

Disneyland Paris News

Winterse tuinen in Disneyland Park

Als je tijdens het Kerstseizoen naar Disneyland Paris gaat moet je toch absoluut eens stilstaan bij de vele tuinen en bloemenperkjes die aangepast zijn voor het seizoen want ze zien er fantastisch uit, net zoals altijd maken de tuinmannen van Disneyland Paris er bijna kunstwerkjes van. Mooie kleuren in winterse figuren. Op de foto moeilijk te zien, maar er werden ook glinsters aangebracht op de planten waardoor je een mooi “sparkling” effect krijgt als de zon erop schijnt.

Sleeping Beauty Castle renovatie

Het icoon van het Disneyland Park, en van Disneyland Paris in zijn geheel, is uiteraard Sleeping Beauty Castle. Na een lange renovatie die in januari 2021 begonnen is het Kasteel nu bijna volledig uit de steigers en met een winterzon erop ziet het er adembenemend uit.

Royal Castle Stage

Er is geen show aangekondigd op Royal Castle Stage tijdens het aankomende Kerstseizoen maar toch verwachten we dat er iets te beleven zal zijn want het podium krijgt kerstdecoraties. Tijdens het Halloween seizoen hadden de Villains hier een selfie-spot locatie en het zou niet zo gek zijn als er hier een gelijkaardig concept te vinden zal zijn tijdens het Kerstseizoen. Maar om het absoluut zeker te weten moeten we nog even wachten tot het weekend.

Een nieuwe milieuaanwijzing werd toegevoegd aan de drankbekers die je krijgt in de restaurants van Disneyland Paris.

Let’s Sing Christmas

Op het podium van Videopolis werd er wel iets aangekondigd. Hier zal het opnieuw super gezellig worden tijdens het kerstseizoen, want de show Let’s Sing Christmas zal hier opnieuw te zien zijn. Het is niet de grootste show dat ooit in Disneyland Paris te zien was, maar het zijn leuke en emotionele liedjes tijdens deze innemende sfeervolle show. En bij de ingang van het Videopolis theater kan je nog meer kerst beleven, want hier kan je de kerstman vinden in zijn geheel nieuwe selfie-spot locatie. Uiteraard blijft de Kerstman er maar tot 25 december.

Orbitron

Orbitron is helemaal terug opgebouwd na een grote renovatie die ook al maanden duurt. Maar de attractie is nog niet helemaal klaar om terug gasten te ontvangen. Momenteel worden de draaiende planeten getest. Het kan wel nog even duren door die terug open is.

Parking

Op de grote parking van Disneyland Paris blijft men verder werken aan de installatie van de zonnepanelen. Een groot deel van de parking is al klaar. Momenteel is men bezig op het stuk waar vroeger de Infinity Parking was. Deze Infinity Parking is nu tijdelijk verplaatst en kan je makkelijk vinden als je de wegwijzers volgt bij aankomst.

Encanto

Bij Gaumont Cinemas in Disney Village kan je deze grote vrolijke en kleurrijke poster van Encanto vinden. Dit is de allernieuwste animatiefilm uit de Walt Disney Animation Studios die binnenkort in de cinema te zien zal zijn en ook op Disney+.

Disneyland Paris News

Pret A Manger

Pret A Manger is onlangs geopend in het RER Station bij de ingang van Disneyland Paris. In deze nieuwe zaak kan je terecht voor kleine maaltijden en broodjes.

Disneyland Paris News

Renovatie Disneyland Hotel

Ook al is Halloween voorbij toch blijft het Disneyland Hotel er spookachtig uitzien. Nu het vroeger donker is kan je een stuk makkelijker binnenkijken in het gesloten hotel waar ze volop bezig zijn met de renovatie. Het gebouw is helemaal donker aan de buitenkant en binnenin is alleen werkverlichting te zien, niet bepaald een magisch zicht zo centraal in het Resort. Maar we gaan er moeten aan wennen want dit zal nog een hele tijd duren.


Dit was ons Disneyland Paris News Report van ons laatste bezoek aan Disneyland Paris. Ook de volgende keer gaan wij opnieuw LIVE in Disneyland Paris zoeken naar nieuwtjes en updates in de parken en de rest van het Resort. Bedankt voor het bekijken van deze Disneyland Paris News Report en graag tot de volgende.


Bekijk zeker ook onze Disneyland Paris News Report VIDEO, want bewegende beelden zeggen meer dan 1000 foto’s en zo kom je helemaal in de sfeer.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com