Disneyland Paris nog altijd geen rode zone voor Belgen

Vandaag werd Parijs voor Belgen een rode zone, samen met nog andere gebieden in Frankrijk. Uiteraard denken wij bij het horen van Parijs ook onmiddellijk aan Disneyland Paris. Maar op dit ogenblik valt Disneyland Paris nog buiten de rode zone. Een rode zone zou betekenen dat het verboden is naar dit gebied te reizen vanuit België en dat men ook verplicht is in quarantaine te gaan en verplicht is een Coronatest te laten afnemen bij het naar huis terugkeren.

Volgens de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zijn dit de Franse regio’s die momenteel een rode zone zijn.

  • departementen Paris, Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne, Sarthe, Hérault, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Mayotte, Frans Guyana.

Tussen de rode zones zie je onder andere Val-de-Marne en ook al ligt Disneyland Paris in Marne-La-Vallée toch is dit nog een andere regio. Het is vooral uitkijken naar Seine-et-Marne die net naast de rode Val-de-Marne ligt. Als deze in het rood komt dat is dat slecht nieuws voor Belgen die naar Disneyland Paris willen. Maar voorlopig is er dus voor Disneyland Paris niets veranderd, maar uiteraard kan die wel snel aangepast worden.Regio Val-de-Marne, met Disneyland Paris aan de rechterkant in een andere regio.
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com