Disneyland Paris onthuld het Disney Junior Dream Factory theater

Walt Disney Studios Park zet zijn voortdurende transformatie voort in 2021! Dit jaar staat in het teken van de lancering van een gloednieuwe familieshow, Disney Junior Dream Factory, exclusief in Disneyland Paris.Na enkele jaren aan het concept en de enscenering te hebben gewerkt, willen de entertainmentteams van Disneyland Paris gasten graag kennis laten maken met deze nieuwe musical van 20 minuten. Naast Mickey en Minnie zullen er nog andere personages uit de Disney Junior-franchises zijn: Timon, Vampirina en Fancy Nancy Clancy, die voor het eerst in Disneyland Parijs zullen verschijnen! Vergezeld door leden van het Disney Junior Dream Factory-team, zullen ze gasten van alle leeftijden uitnodigen om deel te nemen door grappige, pakkende liedjes te leren en te zingen, waardoor eindeloze collectieve energie wordt gecreëerd!

“Het idee voor deze show kwam bij mij op tijdens het luisteren naar de muziek van de verschillende Disney Junior franchises. Er was een rode draad: het belang van dromen en geloven in je dromen. Zo ontstond Disney Junior Dream Factory”, aldus showdirecteur Paul Chychota.

Om plaats te bieden aan deze nieuwe show, is het theater waar voorheen de Disney Junior Live on Stage! show is omgetoverd tot Studio D. Deze volledig vernieuwde “flex-space” is nu geschikt voor zowel shows als evenementen met meerdere configuraties. Claire Salmon, uitvoerend producent van Disney Junior Dream Factory, werkt al meer dan twee jaar aan het project en werkte gaandeweg samen met vele teams.

Dit state-of-the-art theater maakt ook de integratie van veel speciale effecten mogelijk. Maanden werk was nodig om de scène te creëren voor deze show, gemaakt door de Amerikaanse decorontwerper Scott Shaffer, wiens werk het zeer populaire Animation Celebration-theater omvat, ook in Walt Disney Studios Park. De Disneyland Paris Decorations Workshop heeft hard gewerkt om een ​​meeslepende omgeving te creëren die onze gasten onderdompelt in de sfeer van Disney Junior Dream Factory.

PixieDust.be

 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com