Disneyland Paris openingsuren worden opnieuw ingekort

Het gaat helemaal de verkeerde kant uit met Disneyland Paris nu de zomervakantie voorbij is en het gebied voor veel internationale bezoekers een rode zone geworden is. Er gaat geen week voorbij of er komt slecht nieuws. Terwijl ze in Disneyland Paris gehoopt hadden om met een geleidelijke opening in fases het volledige Resort te kunnen opstarten moeten ze nu alweer op de rem staan.

Het begon allemaal met nieuwe openingsdata voor enkele Disney Hotels en de aankondiging dat Disney’s Hotel Cheyenne opnieuw voor een bepaalde periode ging sluiten. En ook de annulatie van de Lion King & Jungle entertainment was een grote domper. Iedereen had zo hard uitgekeken om terug in Disneyland Paris te kunnen zijn met entertainment, opnieuw een stapje dichter bij een normale ervaring, maar helaas.

Even later werd aangekondigd dat de uren van de Disney Parken verminderd gingen worden. Het Disneyland Park ging een uur vroeger sluiten en ook het Walt Disney Studios ging vroeger dicht.

Deze week werd bekend dat ze nog een stap verder gaan, het Walt Disney Studios Park zou vanaf 4 oktober nog slechts 5 uren geopend zijn, nadat er eerder geruchten waren over een volledige sluiting van het park.Vanaf 4 oktober 2020:

  • – Disneyland Park

9.30 – 18.00 op weekdagen
9.30 – 19.00 op zondagen
9.30 – 20.00 op zaterdagen + schoolvakanties

  • – Walt Disney Studios Park

11.00 – 16.00 elke dag
09.30 – 18.00 tijdens schoolvakanties

  • – Disney Village

17.00 – 22.00 shops & restaurants
lunch mogelijk bij Annette’s Diner tijdens weekend


 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com