Disneyland Paris openingsuren worden binnenkort aangepast


Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Disneyland Paris past volgende week zijn openingsuren aan, dit is de normale procedure als de zomervakantie voorbij is. Vanaf volgende week zal het Disneyland Park daardoor een uur minder lang open zijn in het weekend, telkens tot 22u in plaats van 23u en tijdens de week zal het Disneyland Paris zijn deuren om 21u sluiten in plaats van 23u. Het Disneyland Park blijft officieel openen om 9u30 met voorafgaand de Extra Magic Time voor bepaalde jaarpashouders en gasten van de Disney Hotels van 8u30 tot 9u30.


Disneyland Paris

Opvallend is dat het Walt Disney Studios Park niet zal veranderen. De openingsuren dat het park had deze zomer blijven de hele maand september hetzelfde zowel tijdens de week als tijdens het weekend dankzij Avengers Campus. Het Walt Disney Studios Park zal daardoor dezelfde openingsuren hebben als het Disneyland Park, behalve Avengers Campus dat open blijft tot 22u30. Vanaf oktober zouden de extra lange uren in het Walt Disney Studios Park voorbij zijn en zou er ook daar opnieuw Extra Magic Time zijn ’s morgens.


TIP ! Als je dus meerdere dagen in Disneyland Paris bent is het misschien een goed idee om ’s avonds nog naar Avengers Campus te gaan terwijl veel mensen naar het Disneyland Park gaan om Disney Illuminations te zien. De kans dat je zonder wachten op de Marvel attracties kan is zeer groot, zo verlies je geen tijd door lang in de wachtrij te staan bij de nieuwe Spider Man attractie zoals tijdens de dag.


PixieDust.be

PixieDust.be

Boek nu je Disneyland Paris herfst of winter verblijf

De zomer is bijna voorbij, het Halloween en Kerstseizoen staan op je te wachten ! Boek daarom nu je verblijf voor deze fantastische gethematiseerde seizoenen. Bekijk de prijzen & beschikbaarheid


PixieDust.be3 thoughts on “Disneyland Paris openingsuren worden binnenkort aangepast

  1. Dank voor je antwoord. Ik dacht het, maar het nergens te vinden. Met een paar peuters is dat tijdstip nog een keer te halen ipv 2300 uur. 🙂

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com