Disneyland Paris overstroomd na storm


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris sluit attracties wegens storm

Gisteren was het even paniek in Disneyland Paris, door een zeer stevige storm met de nodige regen overstroomden grote delen van de parken. Daardoor werden bijna alle attracties gesloten en ook na de storm konden veel gebieden in het park niet heropend worden omdat er te veel water stond. Ook het pas gebouwde Avengers Campus had veel wateroverlast zoals bij de nieuwe Spider Man attractie waarbij water in de attracties gelopen was en ook het nieuwe restaurant PYM Kitchen bleef gesloten waardoor gasten met een reservatie moesten gaan eten in het Downtown Restaurant in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Toch wel eigenaardig dat zo’n nieuwe gebouwen niet bestand zijn om tegen alle soorten weersomstandigheden.

Maar ook in het Disneyland Park was het moeilijk het park draaiende te houden. Ook hier werden veel attracties stilgelegd en in Frontierland zag je de grond niet meer van het water. Op veel plaatsen waterinsijpeling zoals in het Emporium en uiteraard ook bij Star Traders in Discoveryland en Boutique du Chateau in het Kasteel. De laatste twee vernoemde zijn “klassiekers”, hier regent het altijd binnen ook al het een gewone regenbui is.

Disneyland Paris
Photo Duncan French

Het grootste probleem echter, die ook vandaag nog niet is opgelost, is het defect aan de inkompoortjes van het Disneyland Park. Door de hevige regenval zijn die allemaal uitgevallen waardoor ze niet gebruikt kunnen worden. Nieuwe materialen en nieuwe digitale toestellen zijn tegenwoordig tegen niets meer bestand. Hierdoor moeten de tickets van de gasten manueel ingescand worden wat voor een enorm chaos zorgt om het Disneyland Park binnen te kunnen. Bij het Walt Disney Studios Park werken ze wel en kan je op de gewone manier het park betreden.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com