Disneyland Paris overtreft zichzelf met nieuwe kerstshow

Afgelopen weekend is het jaarlijkse Kerstseizoen begonnen in Disneyland Paris. Dit jaar met heel wat nieuwigheden op gebied van entertainment. In beide Disney Parken zijn er dit jaar shows te vinden tijdens deze periode en vooral “Goofy’s Incredible Christmas” was voor velen het hoogtepunt waar ze naar uitkeken. Maar de grootste verrassing kwam uit een heel andere kant namelijk uit Discoveryland.

PixieDust.be

Discoveryland is niet onmiddellijk het eerste land waar je aan denkt bij het kerstgebeuren, maar dit is tijdens deze editie helemaal anders door de nieuwe productie “Mickey’s Christmas Big Band”. Met “The Jingle Bell Boys” die hier de voorbije jaren te zien waren hadden de meeste fans geen hoge verwachtingen voor deze nieuwe show in Videopolis.

De week voor de start van het Kerstseizoen werd al snel duidelijk, aan de hand van een teaser filmpje van Disneyland Paris waar er repetities te zien waren, dat deze show helemaal van een ander niveau ging worden. In het filmpje was te zien dat het niet alleen meer om een orkest ging die kerstliedjes live ging brengen maar dat tapdansers en meer Disney figuren aan de show gingen deelnemen en dat het ook live gezongen ging worden.

PixieDust.be

Nadat de première van de show had plaatsgevonden was er een overvloed aan berichten te vinden op sociale media waaruit bleek dat Disneyland Paris hier een nieuwe “hit” had. Truly incredible, great and unique, best Christmas show ever, …..zijn slechts enkele reacties die te vinden zijn.

 “Truly incredible” – “Great and Unique”

“Best Christmas Show Ever”

Er zit geen grote verhaallijn in de show, waardoor er weinig gesproken wordt wat het prefect maakt voor Disneyland Paris waar er heel veel verschillende nationaliteiten zijn onder de gasten. Gewoon mooie muziek, ontzettend professionele dansers en fantastische zangers en muzikanten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je zeker niet mag missen. En dat in een mooi gethematiseerd decor en fantastische kostuums voor alle artiesten. De kostuums die we trouwens nog herkennen van de viering van 25 jaar Disneyland Paris op 12 April 2017. Het had zonde geweest om deze mooie kostuums nooit meer terug te zien.

Grote voordelen bij deze show zijn dat het binnen is en dat je kan zitten. Je kan er dus goed opwarmen tijdens koude winterdagen en even rusten terwijl je naar de show zit te kijken.

PixieDust.be

TIPS !

  • Wees op tijd, ga 30 minuten voordat de show begint in de wachtrij staan.
  • Wil je optimaal genieten van de show zorg dan dat je beneden in het theater zit bij het podium en niet bovenaan in het restaurant gedeelte van Café Hyperion.
  • De eerste rij is vaak iets te dicht bij het podium, het mooiste zicht heb je enkele rijen verder naar achteren en in het middelste blok als er nog plaats is.
  • Heb je niet graag schuim (sneeuw) op je hoofd, ga dan niet op de eerste 3 rijen zitten.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com