Disneyland Paris Pride keert opnieuw terug in 2023


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Vier diversiteit in Disneyland Paris op 17 juni 2023

Vrienden, familie, iedereen uit de LHBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet van kleurrijke shows en entertainment

Zin in goede vibes? Geniet de hele avond van magische shows en entertainment.

PixieDust.be

Disney Colourful Pride Parade

Zing en dans mee met de Disney Figuren die gekleed in regenboogkleuren diversiteit vieren op hun fonkelende paradewagens.

Ga naar het hoofdpodium voor geweldige live optredens en zing mee! Binnenkort meer informatie.

PixieDust.be

Neem een FA-BU-LOUS pose aan met Disney Figuren

Trek je glitteroutfit aan en geniet van speciale momenten met Disney vrienden die de hele avond meefeesten. Mickey, Minnie en andere Disney Figuren staan klaar om samen te poseren voor onvergetelijke foto’s.

PixieDust.be

De attracties zijn de hele avond open

Feest verder in de attracties en in het epische nieuwe themaland Marvel Avengers Campus, dat speciaal voor de gelegenheid tot laat open blijft.

PixieDust.be

Leef je uit op de dansvloer tot 2.00 uur ’s nachts

Ben je klaar om vol trots je beste moves te tonen? Alle dansers zijn welkom op de dansvloer om deze schitterende avond kleurrijk af te sluiten.

Let op: tickets voor het Disneyland Paris Pride evenement worden los verkocht. Toegang tot het evenement is niet inbegrepen bij onze tickets voor 1 of 2 Parken en ook niet bij een verblijf (arrangementen inclusief hotel + tickets).

PixieDust.be

30 JAAR INCLUSIEF IN DISNEYLAND PARIS:

Sinds de opening in 1992 zet Disneyland Paris zich in voor inclusie, waarbij de diversiteit van gasten en Cast Members wordt gevierd op een plek waar iedereen zich welkom voelt. Als multicultureel bedrijf vertrouwt Disneyland Paris al 30 jaar op de ongelooflijke diversiteit van zijn Cast Members en creëert het uitzonderlijke en magische ervaringen voor al zijn gasten.

Terugblik Disneyland Paris Pride 2022:

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com