Disneyland Paris Pride keert opnieuw terug in 2023


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris Pride komt terug op 17 juni 2023 om diversiteit te vieren in alle kleuren van de regenboog! Vrienden, familie en iedereen uit de LHBTQIA+-gemeenschap genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park. Met attracties die open zijn tot 2.00 uur ’s nachts, een live concert en meer.

Tickets voor het Disneyland Paris Pride-evenement kunnen binnenkort worden gekocht, dus houd de Instagram-pagina van Disneyland Paris Pride in de gaten voor het laatste nieuws over het evenement!

30 JAAR INCLUSIEF IN DISNEYLAND PARIS:

Sinds de opening in 1992 zet Disneyland Paris zich in voor inclusie, waarbij de diversiteit van gasten en Cast Members wordt gevierd op een plek waar iedereen zich welkom voelt. Als multicultureel bedrijf vertrouwt Disneyland Paris al 30 jaar op de ongelooflijke diversiteit van zijn Cast Members en creëert het uitzonderlijke en magische ervaringen voor al zijn gasten.

Let op: tickets voor het Disneyland Paris Pride evenement worden los verkocht. Toegang tot het evenement is niet inbegrepen bij onze tickets voor 1 of 2 Parken en ook niet bij een verblijf (arrangementen inclusief hotel + tickets).

PixieDust.be

Terugblik Disneyland Paris Pride 2022:

Disneyland Paris Pride

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com