Disneyland Paris raises prices for Annual Passes with 30 / 40€

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft vandaag onaangekondigd hun prijzen voor jaarpassen verhoogd. Toch wel een opmerkelijke timing om een prijsstijging door te voeren aangezien er zoveel frustratie heerst onder de fans die nog altijd niet zonder reserveren naar Disneyland Paris kunnen en daardoor in de praktijk een hele reeks blokdagen hebben die ze normaal niet hadden. Heel wat mensen die enkel in het weekend naar Disneyland Paris kunnen zien soms voor de aankomende 2 maanden geen enkel weekend nog vrij.

Alweer een prijsverhoging

Alhoewel het technisch de eerste prijsverhoging is in enkele jaren, is het in werkelijkheid eigenlijk al de tweede dit jaar. Enkele maanden terug toen de verkoop van de jaarpassen opnieuw werd opgestart werden er enkele aanpassingen doorgevoerd als je je jaarpas verlengd. Voorheen kreeg je bij iedere verlenging van een jaarpas er 4 maanden gratis bij (vroeger zelfs 6 maanden). Dit werd afgeschaft en nu krijg je -15% op je verlenging die nu 12 maanden geldig is in plaats van 16 maanden. Dus nu zijn we enkele maanden verder en komt er nog eens een echte verhoging bij.

Niet de laatste verhoging

Dat dit niet de laatste verhoging zal zijn weten we allemaal, alle tickets of jaarpassen gaan om te zoveel tijd omhoog. Toch zal het voor de jaarpassen waarschijnlijk niet zo lang duren voordat ze opnieuw verhoogd gaan worden. De huidige prijzen en voorwaarden zijn geldig tot 31 maart 2021, wat betekend dat er heel waarschijnlijk nieuwe jaarpassen komen vanaf 1 april met nieuwe prijzen, mooi op tijd voor de 30ste verjaardag en de opening van Avengers Campus die op de planning staat voor volgend jaar.

Disneyland Paris niet het duurste Disney Park

Alhoewel de prijzen van de jaarpassen de afgelopen 10 jaar enorm gestegen zijn (meer dan verdubbeld) is Disneyland Paris toch nog niet het duurste Disney Park om te bezoeken als abonnementhouder. Natuurlijk mag je niet alleen naar de prijs kijken, maar ook naar de Resort zelf. De abonnementen in Disneyland California of in Walt Disney World in Florida zijn nog een stuk duurder, maar de parken daar hebben natuurlijk ook veel meer te bieden met oa. veel meer attracties. Terwijl er in Disneyland Paris al 7 jaar geen echte nieuwe attractie of uitbreiding meer werd geopend. In het Disneyland Park is het zelfs geleden van Buzz Lightyear Laser Blast die werd geopend in 2006, maar liefst 15 jaar geleden.

Disneyland Paris Annual Passes


Andere Disney Parken

Hoe duur zijn de andere Disney Parken in vergelijking met Disneyland Paris. Alle soorten jaarpassen hebben ook heel wat verschillende voordelen of kortingen, daarvoor kijk je best eens naar de website van het desbetreffende Resort, maar hier zijn de standaardprijzen.

DISNEYLANDWALT DISNEY WORLDTOKYO DISNEY RESORTHONG KONG DISNEY RESORTSHANGHAI DISNEY RESORTDISNEYLAND PARIS
Jaarpas cat 1.1210€ 1124€753€ (2 parks)400€486€479€
Jaarpas cat 2.821€778€517€ (1 park)228€324€329€
Jaarpas cat 3.485€605€646€ (2 parks) senior142€189€299€
Jaarpas cat 4.345€441€ (1 park) senior209€
Categorie 1 (de duurste) – Prijzen volgens de huidige wisselkoers
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com