Disneyland Paris krijgt nieuwe parade voor 30ste verjaardag in 2022 (cancelled)

Volgens Entertainment Operational Director Bruno Chastain krijgt Disneyland Paris een nieuwe dagparade voor de 30ste verjaardag van het Resort in 2022.

Disney Stars On Parade, de huidige parade, loopt sinds de 25ste verjaardag van Disneyland Paris. Deze parade was nieuw voor de Parijse bezoekers, maar niet alle wagens waren nieuw. De wagens van Peter Pan & the Lion King waren afkomstig van Tokyo Disney Resort.

We zijn natuurlijk benieuwd als het om een volledige nieuwe parade zal gaan of een “vernieuwde” parade zoals Disneyland Paris in het verleden ook al heeft gedaan en welke thema’s de nieuwe parade zal hebben. Het lijkt misschien niet onlogisch dat ook de nieuwe Frozen wagen die momenteel te zien is tijdens Frozen: An Enchanted Journey ook deel zou uitmaken van die nieuwe parade, maar voor details zal het waarschijnlijk nog een hele tijd wachten zijn.

Er breken drukke tijden aan voor Disneyland Paris, die altijd kritiek heeft gekregen voor het gebrek aan nieuwigheden. Maar vanaf dit jaar met de vernieuwde Tram Tour, de nieuwe Disney Junior attractie en de onlangs geopende Frozen A Musical Invitation is alles aan het veranderen. De komende jaren kunnen we ieder jaar nieuwe attracties verwachten en zal de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park stilaan realiteit worden en daartussen komt dan ook nog eens die 30ste verjaardag van Disneyland Paris. Zoveel om naar uit te kijken !

PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com