Regio rond Disneyland Paris slachtoffer van grote cyberaanval. Disneyland Paris niet getroffen.


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De plaatselijke overheid van Departement 77, Seine-et-Marne, waar Disneyland Paris gelegen is heeft aangekondigd in een officieel persbericht dat het Departement slachtoffer is geworden van een grote cyberaanval. Als veiligheidsmaatregel en tot het probleem is opgelost werden alle computernetwerken in de regio stilgelegd sinds zondag 6 November 2022.


Deze week zijn er al verschillende meldingen geweest van betaalproblemen in Disneyland Paris, waarbij er in veel gevallen enkel CASH aanvaard werd. Al werd er intussen ook al gemeld door enkele van onze volgers ze toch met de kaart hebben kunnen betalen op bepaalde plaatsen. Gelukkig zijn er verschillende betaalautomaten te vinden in de parken waar je CASH kan opnemen.


Intussen heeft Disneyland Paris aan ons bevestigd dat het probleem van de cyberaanval in het Departement 77 niets te maken heeft met de problemen in Disneyland Paris en dat er totaal geen link is tussen deze twee zaken. Hopelijk worden de problemen in Disneyland Paris snel opgelost aangezien er een belangrijk weekend voor de deur staat met de start van het Kerstseizoen.


Als U binnenkort of volgend weekend Disneyland Paris bezoekt is verstandig om voor voldoende CASH mee te brengen voor uw uitgaven in de parken voor het geval ze het probleem nog altijd niet hebben kunnen oplossen.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com