Disneyland Paris removes Mickey Waffles at the Old Mill

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De food and beverage afdeling van Disneyland Paris heeft besloten om de iconische Mickey wafels niet langer meer te verkopen in “The Old Mill” (Fantasyland).

De Mickey wafels werden geïntroduceerd eind 2018 in het Walt Disney Studios Park toen Disneyland Paris de 90ste verjaardag vierde van Mickey Mouse. Dat was groot nieuws toen, want in bijna ieder Disney Resort waren de Mickey-vormige wafels verkrijgbaar behalve in Disneyland Paris.

Tot vandaag zijn de Mickey wafels nog zeer populair, zo bracht de winkelketen Primark zeer recent Mickey wafelijzers op de markt die overal zeer goed verkopen en reeds uitverkocht zijn in de Primark van Val D’Europe nabij Disneyland Paris.

PixieDust.be

Nederlandse lekkernijen als vervanging:

“The Old Mill” in Fantasyland heeft als vervanging van de wafels wel Nederlandse lekkernijen gekregen zoals poffertjes en bitterballen, zo lijkt het erop dat Disneyland Paris dit horecapunt een Nederlandse twist wilt geven.

Het is momenteel mogelijk om een combinatie te kopen van 12 poffertjes met een koude/warme drank voor 7,80€.

Het is momenteel onduidelijk als Disneyland Paris plannen heeft om de Mickey-vormige wafel binnenkort op een op een andere plaats te verkopen.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com