Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris start Disney 100 vieringen in oktober 2023

Disney 100 in de Disney Parken

The Walt Disney Company bestaat dit jaar 100 jaar en dat zal worden gevierd door alle afdelingen van het bedrijf. In Disneyland in Californië zijn ze in Januari 2023 al begonnen met de festiviteiten maar in Walt Disney World en ook Disneyland Paris is het nog even wachten. Net zoals in Walt Disney World vieren ze ook in Disneyland Paris nog eerst hun eigen verjaardag. In Walt Disney World stopt hun 50ste verjaardag eind Maart 2023 en in Disneyland Paris kan je nog genieten van de 30ste verjaardag GRAND FINALE tot eind September 2023. Pas daarna starten de vieringen van de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company en het startschot zal worden gegeven op 16 Oktober 2023, zo staat te lezen in een persmededeling over Disney 100 die naar ons werd gestuurd.

Startschot Disney 100 in Disneyland Paris op 16 oktober 2023

Uit de persmededeling van Disney BENELUX:

Voortbouwend op de 30e verjaardag van Disneyland Parijs, zal Disney haar 100e verjaardag ook tot leven doen komen in het resort. Om de 100e verjaardag op 16 oktober 2023 te vieren, zullen gasten worden getrakteerd op een one-of-a-kind entertainment programma, karakter optredens en exclusieve Disney activiteiten gedurende de hele dag. Na 16 oktober zullen speciale, nooit eerder vertoonde exclusieve activiteiten ook plaatsvinden in Disneyland Parijs als onderdeel van de Disney100 vieringen.

Disney 100

Disney 100 activiteiten ook na 16 oktober 2023

Wat ze bedoelen met de exclusieve activiteiten die ook na 16 oktober te zien gaan blijven is voorlopig niet duidelijk. Persoonlijk denken wij misschien aan een nieuw avondspektakel terwijl Disney Dreams nu tijdelijk terugkeert om het programma van de GRAND FINALE te vullen om dan daarna ook opnieuw te verdwijnen. Al hopen wij persoonlijk ook op een nieuwe parade, aangezien er ooit een nieuwe parade werd aangekondigd voor de 30ste verjaardag, maar wij hebben momenteel totaal geen indicaties dat we een nieuwe parade krijgen.

Intussen werd er door The Walt Disney Company een nieuwe trailer gereleased voor Disney 100 die tijdens de Super Bowl in de Verenigde Staten getoond werd.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com