Disneyland Paris start met besparingsplannen

Het leven is een pak duurder geworden afgelopen maanden, voornamelijk de rekeningen van gas en elekticiteit. Heel wat bedrijven nemen maatregelen om zoveel mogelijk energie te besparen. Ookal lijkt het Franse Disney Resort op een sprookjeswereld, het blijft een bedrijf dat zoveel mogelijk winst probeert te maken en nu ook afkomt met een aantal maatregelen.


Er waren al reeds maatregelen opgelegd door de overheid begin augustus 2022, zo mogen de deuren van winkels niet meer openstaan als de airconditioning geactiveerd is. Aan de ingang van verschillende winkels zijn nu bordjes geïnstalleerd om de bezoekers te informeren dat de winkels toch geopend zijn.


PixieDust.be
Foto: @CaveOfWonders (Twitter)

Maar nu neemt Disneyland Paris zelf ook maatregelen om te besparen op gas en elektriciteit aangezien de Europese energiecrisis, als gevolg door conflicten tussen Rusland en Oekraïne en heropstart van de economie na de pandemie, blijft aanhouden.


Disneyland Paris

Daarom zal er voortaan onnodig energieverbruik verminderd worden door het hele resort en worden ook de gaslampen in de Arcades van Main Street USA uitgeschakeld voor onbeperkte tijd. Backstage en onstage zullen de HVAC-installaties (warmte, ventilatie en de airconditioning) worden aangepast om de hoeveelheid energie te besparen. Ook zal er gekeken worden als op bepaalde plaatsen verlichting in gebouwen kan verminderd worden.


Met 2 themaparken, uitgaansgebied Disney Village, 7 hotels, vakantiepark Disney Davy Crockett Ranch en de vele backstage (kantoor)gebouwen is Disneyland Paris zeer waarschijnlijk één van de grootste energieverbruikers van Frankrijk.PixieDust.be

Disneyland Paris Betoverende Kerst

Dit jaar laat de 30ste verjaardag de kerstmagie meer stralen dan ooit! Het Disneyland Park wordt sprookjesachtig versierd en de Disney Figuren maken zich klaar om een onvergetelijk kerstseizoen te beleven met je familie of vrienden.
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com