Disneyland Paris surprises guests with unannounced Halloween cavalcades

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues diffΓ©rentes.

Vorige week was er nog een speciaal event om het Halloween seizoen en het aankomende Kerstseizoen voor te stellen en op dit event werd er geen woord gezegd over een eventuele terugkeer van de Halloween- of Kerstparade. Voor het Halloween seizoen werd een tijdje terug alleen de Draak uit Disney Stars On Parade aangekondigd die als kleine cavalcade in het park ging rijden. Volgens onze informatie had Disneyland Paris wel degelijk de intenties om de volledige Halloween parade terug te brengen inclusief de fantastische show stop op Central Plaza voor Sleeping Beauty Castle. Er zouden volledige repetities plaatsgevonden hebben maar de regels die de plaatselijke overheid nog opleggen zouden ervoor hebben gezorgd dat dit feestje niet kon door gaan. Ook een volledige nieuwe Kerstparade staat klaar om uit te rijden volgende de maand maar om diezelfde redenen is het nog onzeker als we een kerstparade gaan zien.PixieDust.be


Toch was er wel iets te beleven tijdens het eerste weekend van het Halloween seizoen, behalve de draak die was aankondigd en twee keer per dag op de paraderoute te zien is, gebruikt Disneyland Paris ook twee van de vier Halloween floats als kleine cavalcade. De Halloween float met Minnie en ook de Illusion Manor met Mickey worden dit jaar gebruikt. Helaas niet de twee andere Halloween floats zoals deze met de Winnie the Pooh figuren en de farmers float met Donald Duck, wat ze vorig jaar wel deden.De hele namiddag kan je dus in Main Street USA terecht voor wat entertainment in de vorm van cavalcades. Want behalve de Draak en de Halloween floats komen ook nog eens de Disney Prinsessen 3 keer per dag voorbij. Opgelet de twee Halloween floats kan je maar 1 keer zien en de uren worden niet aangekondigd. Bij ons bezoek waren de Halloween floats er om 16u30 en om 17u30, maar dat is geen zekerheid.

PixieDust.be
Ook de Disney Prinsessen cavalcade is er nog steeds, ter vervanging van het gesloten Paviljoen in Fantasyland
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com