Disneyland Paris takes Fastpass signs down

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Niet lang nadat het nieuws uitlekte dat Disneyland Paris van plan was om te stoppen met het originele en gratis FastPass-systeem met kaartjes bevestigde Disney dat het deze zomer een digitale en betalende variant zal lanceren in de Disneyland Paris app onder de naam “Disney Premier Acces”.Bezoekers kunnen binnenkort wel nog genieten van de voordelen van de vroegere Fastpass maar met een prijskaartje van 8€-15€ per rit/per persoon. Een nieuwe functie (Disney Premier Acces) in de Disneyland Paris app zal het binnenkort mogelijk maken om een éénmalige voorsteekpas aan te schaffen. (Prijzen kunnen verschillen tijdens het laag- en hoogseizoen). Bezoekers zonder smartphone krijgen de mogelijkheid om een voorsteekpas te kopen op enkele specifieke locaties.

PixieDust.be

Disney Premier Access zal worden geïntroduceerd in de zomer van 2021 met de volgende attractie:

  • Big Thunder Mountain
  • Hyperspace Mountain
  • Peter Pan’s Flight
  • Buzz Lightyear Laser Blast
  • Star Tours: The Adventure Continues
  • Autopia
  • The Twilight Zone: Tower of Terror
  • Ratatouille: Rémy’s Totally Crazy Adventure

Disneyland Paris is momenteel druk bezig met het weghalen van de bordjes van fastpass en de schermen waarop bezoekers de terugkeer tijden konden op bekijken voor ze een ticket namen. De Fastpass machines zijn momenteel wel nog niet weggehaald. Enkel bij Buzz Lightyear zijn er geen meer te bespeuren omdat ze niet zijn teruggeplaatst na een grootschalige renovatie van de attractie, Disney gebruikt de plaats momenteel als parking voor kinderwagens.

 Ook is bevestigd door een woordvoerder van Disneyland Paris dat de Hotel FastPassen niet meer zullen terugkeren.

PixieDust.be


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com