Disneyland Paris (temporary) stops with Standby Pass

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het lijkt erop dat Disneyland Paris dan toch besloten heeft om voorlopig niet verder te gaan met de Standby Pass functie uit de Disneyland Paris App waarbij je je toegang moet registeren via je telefoon om een tijdslot te krijgen om in de wachtrij te mogen aansluiten.

De Standby Pass debuteerde in oktober 2020 voor attracties Crush’s Coaster en Big Thunder Mountain. De functie werd tijdens de testfase in oktober al eens offline gehaald wegens technische problemen waarna de functie verdween vanwege een 2de sluiting door de pandemie.

Sinds 15 juli 2021 was de standby pass opnieuw in gebruik genomen voor de attractie Crush’s Coaster die tot vandaag nog steeds razend populair is en niet beschikt over een grote capaciteit. Tussen 11 en 17 uur waren bezoekers verplicht om een plek in de wachtrij te registeren, waarbij veel mensen die niet op de hoogte waren van het systeem niet begrepen waarom hun toegang geweigerd werd of niet wisten wat een standby pass nu eigenlijk was. Er ontstonden ook lange rijen met bezoekers die op de attractie wilde na 17 uur op het moment dat de Standby Pass niet meer nodig was.

Afgelopen zomer heeft Disneyland Paris het systeem enkel en alleen gebruikt voor de attractie Crush’s Coaster en niet voor verschillende andere attracties ondanks dat er veel verlengde wachtrijen waren zoals bij Peter Pan’s Flight waar het volledige terras van Toad Hall restaurant als extra wachtruimte werd ingericht. Ook op La Place de Rémy (Ratatouille zone) moest er een extra wachtrij gemaakt worden door bijna de hele zone, iets wat de standby pass zou kunnen opgelost hebben.

5 september 2021 werd het systeem voor de laatste keer gebruikt en is tot nader oder opgeschort. Disneyland Paris heeft geen reden gegeven waarom het ermee is stopt, het einde van de zomer zou een reden kunnen zijn en het feit dat veel bezoekers niet tevreden waren van het systeem. Het is momenteel niet bekend als het systeem in de toekomst zal terugkeren.

Het is ook duidelijk dat Disneyland Paris meer gefocust is met de betalende Fastpass variant “Premier Access”, waar Disney steeds meer en meer voor adverteert in de app en in de Disney parken.

PixieDust.be


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com