Disneyland Paris Tickets: Ongedateerd ticket 1 jaar geldig

Koop een ticket en kies later een datum wanneer je Disneyland Paris wilt bezoeken. Met dit tickets moet je een parkreservatie hebben om in de parken te kunnen. Dit ticket is tot 1 jaar na aankoop geldig en is perfect om aan iemand cadeau te doen.Disneyland Paris tickets: ongedateerd = flexibel

Ontdek onze diverse toegangstickets en kies het ticket dat bij je past! Momenteel worden er geen tickets verkocht bij de ingangen van de Disney Parken (behalve tickets met speciale tarieven), dus koop je tickets vooraf online.


PixieDust.be

PixieDust.be

Flexibele dagtickets vanaf €89: kies je bezoekdatum wanneer je wilt


PixieDust.be

Ideaal als cadeau of voor een flexibele planning

Het ticket blijft 1 jaar geldig met vrije keuze van de bezoekdatum (afhankelijk van de beschikbaarheid). Het perfecte cadeau!


PixieDust.be

Een jaar lang geldig op een datum naar keuze

Kies je bezoekdatum wanneer je wilt; een flexibel ticket blijft 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Terugbetaling van dit ticket is echter niet mogelijk.


Disneyland Paris tickets

Vergeet niet om je datum te reserveren!

Wanneer je een bezoekdatum hebt gekozen, kun je de tickets eenvoudig online registreren op ons online platform (afhankelijk van beschikbaarheid). Wijziging blijft mogelijk tot 10u00 op de geplande dag van bezoek.
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com