Disneyland Paris viert 100 jaar Disney in 2023


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

We hadden gehoopt op een grootste viering van 100 jaar Disney in Disneyland Paris en dachten intussen dat deze unieke verjaardag volledig genegeerd ging worden. Maar nu heeft Disneyland Paris toch laten weten dat ze 100 jaar Disney in 2023 gaan vieren. Helaas hebben ze nog weinig details vrijgegeven van wat we ongeveer kunnen verwachten. Voor 2023 weten we alleen dat “Dream and Shine Brighter” zal terugkeren in het kader van de verlenging van de 30ste verjaardag van het Resort en dat er in de zomer een grote nieuwe Pixar show zal komen in het Walt Disney Studios Park.

Disneyland Paris zorgt voor verrassingen tijdens “100 Years of Wonder”

Disneyland Paris zegt toch wat verrassingen in petto te hebben voor 2023 en dat zou reeds beginnen bij de start van het nieuwe jaar tijdens de New Year’s Eve party in het Disneyland Park. Op deze speciale avond beloven ze een exclusief moment voor de start van 100 jaar Disney met daarna een jaar vol verrassingen. De viering zal “100 Years of Wonder” heten en zal ook in andere Disney Parken gevierd worden en er gaan wereldwijd special events georganiseerd worden.

De dag van de echte viering zal op 16 oktober 2023 zijn, wanneer het precies 100 jaar geleden is, dan zorgt Disneyland Paris voor een dag met Disney Characters en speciale activiteiten en entertainment.


Wil je graag de start van 100 jaar Disney meemaken met een speciaal moment tijdens de New Year’s Eve Party in het Disneyland Park? Dan kan je hier nog altijd tickets bestellen >

Disneyland Paris

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com