Disneyland Paris viert de release van Wakanda Forever met nieuwe toevoegingen


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Wakanda Forever: Nieuwe merchandise, cocktails en meer..

Als de eerste nieuwe MCU-film die is uitgebracht sinds de opening van Marvel Avengers Campus, is Black Panther: Wakanda Forever van Marvel Studios de perfecte gelegenheid om de wereld kennis te laten maken met de volgende krijger die de legendarische mantel van de Black Panther op zich neemt. Buiten de Campus zal de viering van de nieuwe film zich uitstrekken tot het Disney Hotel New York – the Art of Marvel met een gloednieuwe foto wall in de Super Hero Station en nieuwe, op Wakanda geïnspireerde cocktails, exclusief bij Skyline Bar! Binnenkort verschijnen er ook nieuwe merchandise in de winkels van Disneyland Paris.

PixieDust.be
Wakanda Forever

Disneyland Paris prijskalender: zoek de beste prijs !

Plan nu je verblijf met onze handige prijskalender, vergelijk verschillende periodes en vind het ideale moment voor jouw reis naar het hart van de magie! 


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com