Disneyland Paris voert reservatie beperking in voor jaarpassen

Door de vele klachten van mensen die niet konden reserveren om Disneyland Paris tijdens de zomermaanden te kunnen bezoeken heeft Disney beslist dat je nog maar 3 dagen mag reserveren als jaarpashouderJaarpashouders die na 3 juni nog steeds meer dan 3 dagen gereserveerd hebben zullen allemaal geannuleerd worden. In ruil hiervoor worden jaarpaspoorten verlengd met 60 extra gratis dagen of je kan je abonnement stopzetten met een vergoeding.

Disneyland Paris moet helaas door veiligheidsredenen nog steeds werken met een beperkt aantal bezoekers en daardoor waren de beschikbare datums zeer snel weg voor de jaarpassen. Door deze nieuwe beperking wilt Disneyland Paris iedereen de kans geven om de Disney parken te bezoeken.

Wel zal er op 15 en 16 juni een exclusieve openstelling georganiseerd worden van de Disney parken voor de jaarpashouders.

Ook al zitten er grote prijsverschillen tussen bepaalde soorten jaarpassen, zoals een Infinity die toch 150 euro meer kost dan Magic Plus, is er geen onderscheid tussen de voordelen wat betreft toegang tot de parken.7 thoughts on “Disneyland Paris voert reservatie beperking in voor jaarpassen

  1. Wij hebben deze week onze trip naar Villages Nature geboekt (midden september) en we hebben voor die periode ook 5 dagen gereserveerd bij Disney (jaarpashouders). Wilt dit dan ook zeggen dat we nu niet meer zeker zijn van deze 5 dagen? Of valt september buiten deze ‘zomermaanden’?

  2. De beperkingen zijn momenteel zolang het reservatiesysteem in gebruik is. De kalender staat momenteel geopend tot eind september, wat er op kan wijzen dat het zeker nog tot eind september nodig zal zijn dat je je bezoek reserveert. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor ze het hele systeem van de één op de andere dag schrappen….maar dat weet nog niemand.

  3. @Gert: de dagen die je reserveert als je in een Disney resort geboekt hebt tellen niet mee voor deze beperking. Je zou dus zonder probleem 5 dagen moeten kunnen reserveren.

  4. Ik probeer al de hele week voor augustus te boeken maar krijg enkel de kalender tem juli is dit normaal of ligt het bij mij?

  5. Mijn dochter heeft voor 9 en 10 september gereserveerd. Als ik het goed begrijp gaan die toch door toch? Zij heeft een jaarpas en ik ook met een groene kaart voor een beperking. Mijn man gaat mee als mijn begeleider, hoe moet ik voor hem reserveren? Normaal is dat ter plaatse met een gratis ticket..wat als hij ter plaatse niet binnen mag?

  6. Als je parkreservaties hebt gemaakt voor september gaat die uiteraard door. Er zijn alleen problemen met de privilege tickets. Ik weet dat er een begeleider mee mag met iemand met een beperking, maar omdat ik zelf nog nooit gebruik heb moeten van dit weet ik niet met dit nieuwe systeem hoe het werkt. Best eens contact opnemen met Disneyland Paris, dat kan makkelijk via mail, al moet je wel even wachten om antwoord te krijgen omdat ze te veel mails en oproepen krijgen. Je kan dit adres gebruiken: dlp.guest.communication@disneylandparis.com

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com