Disneyland Paris verkoop eindelijk gethematiseerde mondmaskers

De nieuwe herbruikbare stoffen gezichtsmaskers voor het grote publiek zullen de kracht van tijdloze Disney-verhalen en geliefde personages gebruiken om in de behoeften van de gasten te voorzien. Ze ondersteunen ook de toewijding van Disneyland Paris aan liefdadigheidsorganisaties en zorginstellingen in deze uitdagende tijden. Gemaakt in Frankrijk en verkocht voor de prijs van 6 euro per stuk, voldoen deze maskers aan de AFNOR-vereisten en overheidsaanbevelingen, en gaan ze tot 15 wasbeurten mee. Ze zullen verkrijgbaar zijn in vier stijlen en twee maten met iconische Disney-figuren – een leuke manier om een ​​essentieel barrière-gebaar aan te moedigen.

De opbrengst komt ten goede aan de GHEF, die faciliteiten omvat in Marne-la-Vallée, Meaux, Coulommiers en Jourre. Deze schenking maakt deel uit van de lopende initiatieven van het bedrijf die zijn gelanceerd tijdens de tijdelijke sluiting, waaronder schenkingen van voedsel, beschermende uitrusting en andere medische benodigdheden aan mensen in nood. Ziekenhuizen en verpleeghuizen in de regio Île-de-France konden profiteren van donaties van beschermingsmiddelen, zoals regenponcho’s, die werden uitgedeeld aan professionele zorgverleners. Om het dagelijkse leven van kinderen die tijdens de bevalling in het ziekenhuis werden opgenomen, te vergemakkelijken, creëerden de Disney VoluntEARS ook kleine educatieve tutorials vanuit hun huis, die via partnerziekenhuizen aan patiënten werden doorgegeven. Deze video’s gingen vergezeld van voorraadkits om de tutorials te oefenen.

Sinds maart heeft Disneyland Paris voor bijna 5 miljoen euro aan goederen (winkelwaarde) geschonken aan lokale ziekenhuizen en liefdadigheidsorganisaties.

PixieDust.bePixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com