Disneyland Paris will soon have a new ambassador

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Het is bijna tijd om afscheid te nemen van Giona als Ambassadeur van Disneyland Paris. Giona was de eerste Nederlander die de rol van Ambassadeur kon bemachtigen na twee deelnames in de Ambassadeur verkiezingen. De afgelopen termijn was een hele speciale want die werd door Corona met een jaar verlengd en in datzelfde jaar hebben we ook afscheid moeten nemen van Giona’s vrouwelijke collega Joana die uit Disneyland Paris vertrok in 2020 en vroegtijdig haar ambassadeurschap stopte.


PixieDust.be

Toch kan Giona terugkijken op een mooie tijd als Ambassadeur van Disneyland Paris met mooie bezoekjes aan de andere Disney Resorts wereldwijd, een D23 Expo, de heropening van Disneyland Paris, de opening van Disney’s Hotel New York the Art of Marvel, een Insidears conventie, het Lion King & Jungle Festival en tal van andere events en speciale gelegenheden in het Resort.


Maar nu is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe ambassadeur. Disneyland Paris heeft intussen bevestigd dat er in de toekomst voorlopig maar 1 ambassadeur zal zijn, zoals in de beginjaren van Disneyland Paris en geen duo meer zoals dat de laatste jaren het geval was.


Cast Members met 2 jaar anciënniteit en ook een vast contract hebben kunnen zich inschrijven tot 6 augustus 2021 om de volgende Disneyland Paris Ambassadeur te worden en zo ook de festiviteiten rond de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en de opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park in hun termijn te kunnen meemaken.


PixieDust.be
(photo insidedlpcastle) President Natacha & Ambassador GionaGeef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com