Disneyland Paris zoekt stuntmannen en vrouwen voor nieuwe show

Disneyland Paris is momenteel op zoek naar stuntmannen of vrouwen voor een nieuw spektakel. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk over de nieuwe Marvel show die Cinemagique gaat vervangen in het Walt Disney Studios Park. Het is nog altijd wachten op een officiële aankondiging van de nieuwe Marvel stuntshow. Maar Disneyland Paris had al eerder laten weten meer Marvel in de Studios te willen.


Opmerkelijk zijn de datums van de contracten die starten op Maart 2018 en eindigen eind September 2018, wat er op wijst dat de show eventueel niet het volledige jaar te zien zal zijn, net zoals Mickey and the Magician die ook telkens enkele maanden in het jaar niet te zien is.


Aangezien het zomerseizoen in deze tijdsperiode valt zou dit wel eens een eerste indicatie kunnen zijn dat het Walt Disney Studios Park in 2018 voor de eerste keer een nieuwe seizoen krijgt “Summer of Heroes” naar het voorbeeld van Disney’s California Adventure Park in het Disneyland Resort. Met dan een tweede editie van “Summer of Heroes” in 2019 met de opening van Guardians of the Galaxy: Mission Breakout dat de huidige Tower of Terror zal vervangen.


http://careers.disneylandparis.com/fr/auditions/audition-cascadeurs-et-acrobates-0


PixieDust.be
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com