Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Park Adventures Annual Pass Party
PixieDust.be

PixieDust.be

Deze avontuurlijke avond op 10 maart 2023 is gereserveerd voor Magic Plus- en Infinity Jaarpasleden en maximaal twee betalende vrienden. Tickets kosten € 55 per persoon.

Ontdek het Disneyland Park als nooit tevoren!

Maak je klaar om het Disneyland Park als nooit tevoren te ervaren tijdens een epische speurtocht waarbij je aanwijzingen verzamelt van attracties, bezienswaardigheden en zelfs bij Disney-figuren*.

Met onderzoekstaken, observeren en verrassende ontmoetingen belooft elk avontuur je mee te nemen naar het hart van de 5 landen.

En dat is niet alles. Dit is ook je kans om nieuwe versies te ontdekken van geliefde shows uit eerdere feesten en seizoenen, van het Festival of Pirates & Princesses (“Disney Pirate or Princess: Make Your Choice”) tot “The Great Disney Classics of the 90s”‘. Ook de populaire show “The Jungle Book Jive” zal voor het eerst sinds de pandemie eenmalig terugkeren in een aangepaste versie!

PixieDust.be
PixieDust.be

* Houd er rekening mee dat er tijdens deze avond geen traditionele ontmoetingen met Disney-figuren zijn: je zult tijdens de avonturen veel Disney-figuren in hun universum en omgeving ontmoeten, maar je kunt niet met ze poseren of om een ​​handtekening vragen.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com