Disneyland Park krijgt opnieuw avondspektakel voor Kerst 2022

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Goed nieuws voor de bezoekers die Disney Illuminations beu zijn want dit kerstseizoen krijgt het Disneyland Park opnieuw een Kerst avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje.

Enkele weken geleden gaf Disneyland Paris reeds een voorproefje wat we dit Kerstseizoen mogen verwachten in het Disneyland Park met de terugkeer van Mickey’s Dazzling Christmas Parade, Let’s Sing Christmas, kerstdecoraties en nu ook de terugkeer van Disney Dreams! Of Christmas.

Tussen 2013 en 2016 was er tijdens vorige edities van Disney’s Betoverende Kerst een avondspektakel “Disney Dreams! Of Christmas” met de focus op Frozen, Toy Story en enkele klassieke kerstliedjes. Deze show keerde helaas nooit meer terug om de huidige show Disney Illuminations het hele jaar door te kunnen opvoeren, maar dit jaar komt de show terug!

Als vervanging van Disney Dreams Of Christmas kwam er in 2017 een avondspektakel in het Walt Disney Studios Park op Production Courtyard Goofy’s Incredible Christmas een mix van projecties, pyrotechnics en performers. Helaas werden een jaar later de dansers vervangen door een videoband, nog een jaar later kwam de show niet meer terug en was er geen enkel avondspektakel meer voor Kerst in Disneyland Paris.

Een naam aanpassing op het platform voor gereserveerde plaatsen voor Disney Illuminations verraadde al een klein beetje dat het Disneyland Park een ander avondspektakel zou krijgen.

PixieDust.be

Disney Illuminations zal midden november 2022 tijdelijk voor het laatst opgevoerd worden om plaats te maken voor Disney Dreams Of Christmas dat officieel van start zal gaan vanaf 12 November en eindigen op 8 januari 2023.

PixieDust.be
PixieDust.be

Disneyland Paris Betoverende Kerst 2022

Wacht niet te lang om je verblijf te boeken in Disneyland Paris tijdens het aankomende Kerstseizoen. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen en hoe hoger de beschikbaarheid !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com