Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Pass POP-UP Surprises komen waarschijnlijk naar voormalige jaarpasbureauTranslate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Disneyland Paris heeft laten weten dat de exclusieve mini-events die bij de voordelen van de nieuwe Disneyland PASS staan, de naam “Pop-Up Surprises” zal krijgen. Deze kleine events zouden er voor moeten zorgen dat houders van een Disneyland Pass soms de gelegenheid hebben om zeldzame Disney personages te ontmoeten.

Maar er staat ook te lezen dat het ook voor de verkoop van merchandise kan zijn. Ik denk dat de tweede optie meer zal voorkomen. Tot nu werd vaak de Storybook Store in Main Street USA gebruikt om een privé verkoop te houden van nieuwe merchandise aan jaarpashouders vooraleer het aan het grote publiek werd verkocht, dit zou nu waarschijnlijk in het voormalige jaarpasbureau plaatsvinden. Deze locatie is al gesloten en verlaten sinds het begin van de pandemie in 2020.

En alhoewel het één van de voordelen is voor de nieuwe Disneyland PASS lijkt het al helemaal niet meer zo exclusief te zijn voor de houders van zo’n Disneyland PASS, want ook mensen die nog een oude jaarpas hebben zouden toegelaten worden.

Om toegang te hebben zal je moeten reserveren op het Disneyland Pass / AP boekingsplatform.


PixieDust.beZoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com