Disney’s Halloween Soirée 2017 een avond vol verrassingen

PixieDust.beAfgelopen dinsdagavond was het opnieuw tijd voor de jaarlijkse Halloween Soirée in het Disneyland Park van Disneyland Paris. Om de avond bij te wonen heb je een extra ticket nodig waarmee je vanaf 17u het Disneyland Park binnen mag. Het event zelf begint om 20u30 als alle gewone gasten uit het park vertrokken zijn.


De Halloween Soirée is jaarlijks volledig uitverkocht, al heeft het dit jaar uiterst lang geduurd vooraleer alle tickets verkocht waren. Nog tot een week voor het event waren nog tickets te verkrijgen. Vele fans lieten het dit jaar afweten na een teleurstellende Halloween Soirée vorig jaar met weinig exclusieve entertainment zoals de “Star Wars Jedi Training Academy” en de “Villains show” die exact hetzelfde waren als tijdens de dag.


Maar dit jaar was het anders. Na het zien van het programma voor de Halloween Soirée 2017 had iedereen de indruk dat het een kopie ging worden van 2016, maar uiteindelijk werd het een avond met héél wat verrassingen.


De hoogtepunten van de avond waren ongetwijfeld de parade “The Disney Villains Halloween Celebration” en de show op Royal Castle Stage “It’s Good to be Bad with the Disney Villains”. De parade was vergelijkbaar met de versie van vorig jaar, maar dit jaar kregen we er als extra de tricycles bij van tijdens het dagelijkse “Mickey’s Halloween Tricycle Gang” maar deze keer met zeer zeldzame Disney figuren zoals de Hyena’s uit “The Lion King”, Bowler Hat Guy uit “Meet the Robinsons”, Governor Ratcliffe uit “Pocahontas”, Shan Yu uit “Mulan” of Professort Robert Callaghan uit “Big Hero 6”.


PixieDust.be

De titel van de Villains show op Royal Castle Stage “It’s Good to be Bad with the Disney Villains” deed uitschijnen dat dit een avondversie ging worden van de Villains show dat vorig jaar tijdens de dag meerdere te zien was, maar niets was minder waar. Behalve de titel was niets hetzelfde in vergelijking met de show van afgelopen Halloween editie. Nieuwe nummers, nieuwe kostuums voor de dansers, leuke effecten en niet te vergeten als verrassing een optreden van Hades uit “Hercules” en Yzma uit “The Emperor’s New Groove (Kusco)”.


It’s Good to be Bad with the Disney VillainsVerder waren er in het park animaties te zien, waarvan het grootste deel te vinden was in Discoveryland. Met een adembenemende laser show in Videopolis onder leiding van Buzz Lightyear. Nabij Star Tours waren er animaties geïnspireerd door Star Wars zoals een leuk Han Solo effect. In Fantasyland waren de meeste Disney Villains te vinden in de Meet Mickey Mouse locatie en binnenin het Princess Pavilion. In Adventureland kon je met Jack Sparrow en Angelica op de foto. Figuren zoals Mickey, Knabbel en Babbel, en Goofy waren te zien op Town Square maar niet in een Halloween outfit maar in hun kostuum voor de 25ste verjaardag.De gasten konden de avond afsluiten met een bezoekje aan de dance party in Frontierland waar voor de eerste keer ook twee bars werden geïnstalleerd, wat doet denken aan Oudejaarsavond. Ook hier kon je leuke effecten spotten zoals de luchtbellen die boven het publiek vlogen gevuld met rook.


 Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com