Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel officially open !

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Na de heropening van Disneyland Paris is het opnieuw tijd voor een feestje in Marne-La-Vallée want het langverwachte Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ontvangt vandaag zijn eerste gasten. Met een korte ceremony met Disneyland Paris president Natacha Rafalski, de Disneyland Paris Ambassasdeur en een optreden van Spider Man werd het hotel ingehuldigd, waarna de vele Cast Members de eerste gasten stonden op te wachten in de lobby.PixieDust.be
PixieDust.be

Dit viersterrenhotel biedt eersteklas comfort en persoonlijke service, terwijl het de cultuur en levendige energie van New York City viert, gestileerd als een iconische kunstgalerij. Met meer dan 350 tentoongestelde kunstwerken, verspreid over zowel strips als films, is het één van de grootste collecties MARVEL-kunstwerken ter wereld. De collectie is gemaakt door meer dan 110 kunstenaars van over de hele wereld en omvat ongeveer 50 stukken die exclusief voor het hotel zijn gemaakt.

In Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel wordt de gastervaring naar een hoger niveau getild met een holistische, 360-graden benadering van verhalen vertellen en exclusieve ervaringen, waaronder een Selfie Spot met Spider-Man in het Super Hero Station, een creatieve ruimte voor de kleintjes genaamd Marvel Design Studio, en de Hero Training Zone, een buitenveld met speciale ruimtes voor een verscheidenheid aan sportactiviteiten waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten.

Natacha Rafalski, Présidente van Disneyland Parijs, vierde de langverwachte opening samen met een van ’s werelds meest geliefde MARVEL Super Heroes: Spider-Man. “Met Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel gaan we een stap verder in het herontwerp van ons hotelaanbod en de transformatie van onze gastervaring, door onze gasten meer dan ooit onder te dompelen in onze geliefde Disney-verhalen en populairste franchises . Het is ook een krachtig symbool van de heropleving van de toeristische sector waarin ons resort een sleutelrol zal blijven spelen”.

PixieDust.be

Video


https://youtu.be/bjF0hfjXVCQ

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com