Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel onbetaalbaar deze zomer?

Nog een kleine twee maanden en dat begint de zomervakantie opnieuw. De eerste zomervakantie die terug normaal zal verlopen sinds het uitbreken van de pandemie. Vorige zomer kon je al naar Disneyland Paris en waren de meeste Disney’s Hotels al terug geopend. Toen was ook het reizen nog niet terug optimaal opgestart en konden gasten uit bepaalde landen nog niet naar Disneyland Paris komen. Er waren toen ook nog verschillende gezondheidsmaatregelen van kracht zoals een verplichte gezondheidspas en het dragen van een mondmasker zodat veel mensen liever het bezoek uitstelden tot alles terug normaal was.


Grote vraag naar verblijven in Disneyland Paris

In de parken is alles terug normaal de shows en parades zijn terug zoals voorheen, dus je krijgt opnieuw een volledige ervaring als je nu naar Disneyland Paris gaat en deze zomer gaat dan ook nog eens Marvel’s Avengers Campus open in het Walt Disney Studios Park, een nieuw themagedeelte met 2 nieuwe attracties, nieuwe restaurants en shops. Maar aangezien Disneyland Paris, nu na de pandemie, ontzettend populair is en de vraag zeer hoog is zijn ook de prijzen enorm hoog. Als je deze zomer naar Disneyland Paris wilt en graag wilt verblijven in het onlangs totaal vernieuwde Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel dan zal het je veel geld kosten. Als je even kijkt naar de prijskalender voor de zomervakantie Juli & Augustus zie je dat de prijs voor 1 nacht / 2 dagen (overnachting + tickets, maar zonder ontbijt) maar liefst op bijna iedere dag aan 1248€ staan (op basis van 2 personen per kamer).


Voor de meeste mensen is Disney’s Hotel New York onbetaalbaar

Onnodig te zeggen dat dit voor de meeste mensen onbetaalbaar is met gevolg dat bijna alle data deze zomer nog beschikbaar zijn. Want behalve het verblijf moeten de mensen zich ook nog verplaatsen naar Disneyland Paris met trein, vliegtuig of auto en zeker het laatste is met de dure brandstofprijzen al een grote hap uit het budget en dan moet je verblijf in Disneyland Paris nog beginnen.


De prijzen van de Disney hotels werken vooral op het vraag / aanbod principe en de prijzen worden daarom iedere morgen rond 08u aangepast volgens de situatie. Benieuwd dus of de prijzen voor Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel nog worden verlaagd of niet.


PixieDust.be

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel een absolute aanrader

Uit onze eigen ervaring moeten we zeggen dat Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zonder enige twijfel een absolute aanrader is. Wij hebben er al twee keer gelogeerd, gelukkig aan een veel lagere prijs als deze op de afbeelding hierboven, en we hebben er enorm van genoten. Maar er is natuurlijk een grens, het kan zo immens duur worden dan het nooit zijn geld waard kan zijn.2 thoughts on “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel onbetaalbaar deze zomer?

  1. ik betwijfel ten zeerste dat de prijzen nog zouden worden verlaagd. Dat de prijzen zo hoog staan betekent gewoon dat er al veel kamers volzet zijn en dat er voor Disney geen enkele reden is om de prijzen nog te verlagen. Die laatste kamers raken ze wel kwijt aan deze prijs.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com